22.11.2021, 10:46 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Stine Skogrand er ude resten af sæsonen grundet lykkelige omstændigheder

I lørdags spillede vi årets sidste kamp mod MTK Budapest, hvilket også skulle vise sig, at være Stine Skogrands sidste kamp i et godt stykke tid. Det skyldes heldigvis ikke en skade, men derimod at hun er gravid og venter sit andet barn sammen med Eivind Tangen fra Skjern Håndbold.

Stine Skogrand stod foran endnu et VM med Norge, men må af gode grunde også melde fra til dette. For os i Herning-Ikast Håndbold er det, set med håndboldmæssige øjne, et stort tab at Stine er væk resten af sæsonen, men vi glæder os naturligvis på hendes vegne over den gode nyhed.

”Stine har stor betydning for os, både på og uden for banen, så det er en spiller, som bliver svær at erstatte. Jeg er glad på Stine og Ejvinds vegne at de nu venter deres barn nummer to, og glæder mig til at se Stine tilbage på banen i den lilla trøje i næste sæson”, lyder det fra Daniel Grønhøj.

Stine Skogrand er naturligvis glad for de lykkelige omstændigheder, og glæder sig samtidig til, at vende tilbage til holdet i næste sæson.

”Jeg kommer stadig til at følge holdet og være med omkring dem i det omfang det nu kan lade sig gøre, så de slipper ikke helt for mig. Lige nu glæder jeg mig naturligvis over at skulle være mor, det er det største i livet, og så ser jeg frem til igen at tørne ud for Herning-Ikast Håndbold i næste sæson”, siger Stine Skogrand.