07.10.2016, 10:16 | Af: | Foto: Getty Images

Stine Jørgensen gik forrest i dansk storsejr over OL-vindere

FCM’s Stine Jørgensen spillede en central rolle i sejren over Rusland, da hun debuterede som landsholdsanfører for de danske kvinder

Det danske kvindelandshold har fået en god start på forberedelserne til EM i december. Holdet slog overbevisende de olympiske mestre fra Rusland 32-22 i Golden League-turneringen torsdag aften.

FCM Håndbolds Stine Jørgensen spillede en vigtig rolle i storsejren og bar det danske anførerbind med bravur. Landsholdsanføreren strålede især i angrebet, hvor hun blev topscorer med i alt otte kasser. Hunulven bevarer dog begge ben på jorden og er bevidst om sit ansvar på banen.

- Jeg forsøger at udvikle mig i anførerrollen og være bevidst omkring den, men ellers oplevede jeg ikke store forandringer i kampen i forhold til alle andre. Kun at jeg løb først på banen og gav to flag til dommeren, siger Stine Jørgensen med et smil til TV 2.

Læs mere: NI HUNULVE I LANDSHOLDSTJENESTE >>

Danmark er i gruppe med de tre medaljetagere fra OL i årets Golden League-turnering, som spilles på danske halgulve. I opgøret mod russerne var det danske spil var velsmurt, hurtigt og effektivt i begge ender af banen. Dermed har Stine Jørgensen og co. fået et godt udgangspunkt inden kampen mod OL-sølvvinderne fra Frankrig på lørdag.

- Det var en god start for os, men vi tager det stille og roligt og forholder os til, at vi stod godt mod Rusland, særligt defensivt. Nu skal vi hjem og se noget video, så vi kan forberede os godt til på lørdag, siger Stine Jørgensen.