01.09.2021, 10:12 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

Sportslige reaktioner siden sidst

Der har været nok at se til rent sportsligt siden sidst, og vi har været i kamp hele fire gange de sidste 14 dage.

Vi startede ud mod Skanderborg Håndbold på udebane, hvor det hurtigt stod klart, at der aldrig for alvor ville komme spænding i kampen. Hertil var niveauet mellem Skanderborg og os for stort, og vi kørte en ganske sikker sejr i hus på  29-16.

"Vi får hurtigt kontrol over kampen, og den bliver vel nærmest lukket efter ti minutter, hvor vi kommer på 7-1. Især i første halvleg spillede vi særdeles koncentreret og fokuseret, og så havde Sabine Englert også en af de dage, hvor hun tog nærmest alt, både det man kunne forvente, og så havde hun nogle overskudsredninger og dobbeltredninger, så hun var bestemt en stor årsag til resultatet. Forsvaret stod også særdeles kompakt, og gjorde det svært for Skanderborg, og så var vi skarpe i angrebet", lød det efter kampen fra Kasper Christensen.

Herefter gik turen til Budapest, hvor det gjaldt første af to kvalifikationsopgør mod MTK Budapest, om en plads i EHF European League. Efter lidt startvanskeligheder fik vi midtvejs i første halvleg styr på kampen, og kunne herfra køre en komfortabel sejr i hus på 35-27, og fik dermed et ganske godt udgangspunkt, forud for kampen lørdag.

"Vi spiller en stærk kamp hvor mange byder ind, og efter en lidt rodet start knækker vi kampen før pausen og slider MTK Budapest op", fortæller Kasper Christensen efter kampen i Budapest.

Holdet landede i Danmark igen mandag, og efter en god træning tirsdag, var vi klar til at møde Ringkøbing Håndbold, der efter to sæsoner uden for det bedste selskab, igen er at finde i Bambusa Kvindeligaen. De kunne dog ikke stille det store op mod os, og måtte indkassere et nederlag på 38-28. Line Mai Hougaard var en af kampens store oplevelser, der også fortjent kårede hende til kampens spiller.

"Det var mega dejligt med en sejr, og herligt med otte scoringer. Jeg har en god ro i mit spil for tiden, hvor jeg har fået nogle fokuspunkter, både til træning og i kamp, og det fungerer rigtig godt. Når jeg så også får nogle bolde at arbejde med, så er det jo virkelig rart, især når jeg så også sætter dem ind, det betyder rigtig meget", kommer det med et stort smil fra Line Mai Hougaard.

Vi sluttede ugen godt af med en sejr over MTK Budapest på 34-29, og er dermed klar til EHF European League i starten af 2022. Det blev aldrig nogen stor kamp fra vores side, men vi fik i perioder vist især flot angrebsspil, og fik igen alle mand på banen.

”Vi gik ind til kampen som til alle andre kampe, at det står 0-0, fordi ellers fungerer det bare ikke. Man kan ikke spille en kamp og tænke at vi er foran fra start, det duer ikke, og det har vi set før gå galt, så selvom at det måske blev lidt rodet, så havde vi fuld fokus”, konstaterer kampens spiller, Sabine Englert, efter kampen.

Der trækkes lod til vores pulje i EHF European League på torsdag klokken 11, og første kamp er 8. januar.