16.11.2016, 10:31 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

Sportsdirektør stopper i FCM Håndbold

Stefan Kristensen stopper som sportsdirektør i FCM Håndbold. Klubbens kommercielle direktør Jakob Mølgaard får det overordnede ansvar for den sportslige sektor

Ved ugens udgang fratræder Stefan Kristensen sin stilling som sportsdirektør i FCM Håndbold. Fratrædelsen sker efter gensidig overenskomst og har været aftalt siden slutningen af oktober. 

Årsagen er forskelligt syn på centrale dele af klubbens videre fremdrift, hvor bestyrelsen og Stefan Kristensen ser forskelligt på tingene.

- Derfor har vi i god ro og orden valgt at lade vore veje skilles nu, og jeg vil fortsat være FCM'er og IFS'er af hud og hår, som jeg har været det i snart 40 år, siger Stefan Kristensen. 

FCM Håndbold takker Stefan Kristensen for det arbejde, han har lagt i klubben – både på bestyrelsesplan og senest som sportsdirektør.

- På FCM Håndbolds vegne vil jeg gerne takke Stefan Kristensen for hans engagerede og loyale virke i klubbens ledelse i såvel bestyrelse som direktion, siger Lars Gantzel Pedersen, bestyrelsesformand i FCM Håndbold.

Bestyrelsen slanker, i forbindelse med Stefan Kristensens fratræden, organisation til en en-mandsdirektion bestående af Jakob Mølgaard Christensen, som, ud over det kommercielle, nu også får overordnede ansvar for den sportslige sektor.

- Jakob Mølgaard har gennem halvandet år i klubben, først salgschef og siden kommerciel direktør, trådt i karakter og vist store evner såvel organisatorisk som på salgssiden. Og da han har stor håndboldmæssig indsigt, ser vi med sindsro frem til at have en enstrenget daglig ledelse, forklarer Lars Gantzel Pedersen.

Omkring det sportslige vil Jakob Mølgaard blive assisteret af cheftræner Kristian Kristensen strategisk sparingspartner Torben Østergaard. Sidstnævnte har siddet i FCM Håndbolds bestyrelse og tidligere været sportsdirektør i Viborg HK.

- Det sidste halve års tid har været en hektisk periode i FCM Håndbold, hvor vi har måttet gennemføre store sportslige og organisatoriske ændringer. Heldigvis har det på ingen måde påvirket de sportslige resultater, som har været imponerende, siger Lars Gantzel Pedersen og uddyber:

- Jeg er sikker på, at vi kan bruge det sportslige momentum i vores videreudviklingsplan for FCM Håndbold. Den taler om økonomisk balance og bæredygtighed parallelt med, at vi stadig vil vinde titler og begå os i toppen af såvel dansk som europæisk kvindehåndbold.