02.01.2018, 11:23 | Af: Kristina Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Special Olympics tog bronze

FCM Special Olympics vandt bronze ved Andelskasse Cup

Mellem jul og nytår blev der i forbindelse med Midtjydsk Julecup afviklet S.O. Andelskasse Cup i IBF Arena. Et juleafbudsramt FCM-hold stod klar til at forsvare ulvelogoet mod et stærkt hold fra MunkBrarup og de evige rivaler fra samarbejdsklubben Gullestrup.

Efter 6 intense kampe var medaljerne fordelt med guld til de forsvarende mestre fra Tyskland, sølv til Gullestrup og bronze til de lokale FCM-helte. FCM-holdet fightede det bedste, de kunne og hev to sejre i land men på grund af målforskel, måtte de nøjes med bronzen, da de manglede en enkelt pind for at nappe sølvet.

Alle ligadamer var dog på plads i IBF Arena med tid til fotos, råd og vejledning og et smil, og det var en super oplevelse for alle.

- Vi kender alle spillerne, og deres smil og gejst er jo ikke anderledes end den vi selv har, når vi går på banen for at jagte metal, lød det fra Louise Burgaard, der sammen med Sabine Englert, var naturlige midtpunkter for de dansk-tyske deltagere.

- Jeg tror ikke at man kan sætte sig ind i, hvor meget det betyder for vores hold at de kan spejle sig i FCM Håndbold. Der er ikke en spiller, der ikke har en FCM-trøje eller flere. De ved lige nøjagtigt, hvem der er deres spiller, og hvor de spiller på banen. Når man skal forklare, at nu er du fløjspiller, så er det bare at sige i aften er du Emma Friis eller Mie Augustesen - så ved de godt, at det er ud til sidelinjen og fremad, når vi har bolden, lyder det fra en tilfreds cheftræner Annette Hansen.