21.12.2017, 14:30 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Special Olympics er en del af Julecuppen

Juletid er Cup tid for alle håndboldspillere også for Special Olympics i FCM

Arkivbillede

Når Midtjydsk julecup løber af stablen i juledagene har man som de sidste år en sideløbende turnering for handicap holdene fra Gullestrup og FCM der sammen med tyske Munkbrarup spiller alle mod alle i Andelskassen Cup torsdag den 27. December i IBF Arena fra kl. 17.00.

Ann Merete Kongensgaard fra Andelskassen er den tilfredse og stolte sponsor for handicap stævnet – I Andelskassen gør vi meget ud af at støtte lokalt, og når vi kigger på FCM Holdet jamen så har vi været med helt fra starten, ja vi har faktisk en årlig kamp mod holdet – så at være med til at sikre cuppen med et relativt beskedent bidrag, tog ikke mange sekunder at beslutte. Og det gør det heller ikke til de fremtidige stævner. Vi glæder os til at komme i IBF Arena og være en del af heppe koret til vores hold.

Fra Julecuppen – lyder der også positive toner når talen falder på Handicap håndbold – Munkbrarup har i mange år sendt deres unGdomshold til vores cup, og da vi hørte at de ligeledes havde håndbold for udviklingshæmmede – ja så lå det jo lige for at de skulle være en del af vores cup – udtaler Villy Christensen  på vegne af arrangøren Bording Kfum.

Træner teamet bag holdet – er bare glade for endnu engang at kunne vise at håndbold er for alle uanset at man måske har et handicap – Vi tror på at de unge deltagere i den traditionelle trunering har godt af at se hvad vi kan og opleve den glæde og engagement som vi også har for vores sport, nøjagtigt som Burgaard og Englert går vi altså på banen for at vinde… udtaler Cheftræner Annette Hansen, hun håber samtidigt at mange vil smutte forbi IBF Arena – og ved selvsyn opleve en spilleglæde fuldt på højde med Ligaholdet i FCM.