30.01.2021, 15:50 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Sonja Frey ny spiller i Herning-Ikast Håndbold

Med ekstraordinær hjælp fra en lang række virksomheder, er det med stolthed at Herning-Ikast Håndbold kan præsentere en af ligaens største profiler, Sonja Frey, der skifter efter denne sæson.

Sonja har været en af Esbjergs helt store profiler i de sidste par år, og der er da også stor glæde hos Daniel Grønhøj, direktør for Herning-Ikast Håndbold, over at det er lykkedes at skrive kontrakt med profilen.

"Efter nogle rigtig gode samtaler med Sonja, blev jeg bekræftet i at denne her mulighed skulle forfølges, Sonjas kvalitet på banen var vi ikke i tvivl om, men vi får en fantastisk pige til Herning-Ikast med store ambitioner. Sonja har domineret ligaen de sidste 2 sæsoner, og er i min bog en af ligaens bedste spillere, så jeg er meget stolt over at Sonja skal spiller i Herning-Ikast de næste 2 sæsoner", fortæller Daniel Grønhøj, der også sender en stor tak til de virksomheder, der har gjort det muligt, at hente Sonja Frey.

"Vi er regerende pokalmester, vi spillede den sidste DM finale, og vi spiller pt med i 3 turneringer, og med Sonja på holdet tror jeg på vi kan stå endnu stærkere i den kommende sæson, Sonja har noget unik x-factor som kan gøre ondt på alle hold. Jeg vil samtidig gerne sende en stor tak til gode venner af huset, over 20 virksomheder/personer har støttet ekstraordinært op da denne mulighed kom uventet, uden deres hjælp havde dette projekt ikke været muligt, og det viser endnu en gang hvad vi kan her på heden".

Hovedpersonen selv er også glad for det kommende skifte, som hun ser som det helt rigtige valg i hendes karriere lige nu.

"Det er aldrig nemt at skifte klub og finde et nyt hold hvor man har den rigtige følelse fra start, men jeg føler HIH er det helt rigtige sted for mig, hvor jeg fra dag et kan yde mit bedste, og jeg tror på HIH er det helt rigtige valg for mig. Jeg glæder mig rigtig meget til næste sæson og ser frem til at møde holdet. Jeg vil gerne samtidig også gerne sende en tak til ledelsen i HIH for en god, og åben dialog gennem vores snakke og forhandlinger".