01.09.2021, 10:49 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Sønderjysk Forsikring ny Sølvpartner i Herning-Ikast Håndbold

Gennem mere end 160 år, har Sønderjysk Forsikring leveret gode forsikringsaftaler til kunderne i Sønderjylland, og nu er det så resten af Danmarks tur til at stifte bekendtskab med sønderjyderne.

Sønderjysk Forsikring har en strategi om at komme endnu bredere ud, så deres base bliver hele landet, og derfor lå det lige til højrearmen, at lave et samarbejde med Herning-Ikast Håndbold. Klubben er en af de mest eksponerede klubber i landet, og har en stor berøringsflade i det midtjyske, samtidig med, at holdet kommer rundt i hele landet, blandt andet grundet TV-eksponering.

Salgsdirektør for Sønderjysk Forsikring, Claus Dam, forklarer her lidt mere om Sønderjysk Forsikring, og hvad deres incitament til at gå ind som Sølvpartner er.

”Vi er gået fra at være et regionalt selskab, til at være et nationalt selskab, hvor vi på fem år har fordoblet vores omsætning, og alene i første halvår 2021 , har vi vækstet med 26% i forhold til sidste år, så det er noget af en rejse vi er på som selskab. Der har været flere forskellige grunde til, at vi er blevet sponsor i Herning-Ikast Håndbold, hvor synlighed, et godt netværk og fællesskab er blandt de ting, der har vægtet højt”, fortæller Claus fra Sønderjysk Forsikring og fortsætter:

”Vi er et kundeejet selskab og sætter derfor de gode fællesskaber højt, og vi føler at vi er kommet ind i et stærkt et af slagsen i Herning-Ikast, så det bliver helt klart et partnerskab, som vi vil bruge særdeles aktivt. Vi får hele paletten i form af synlighed, netværk, fællesskab og en masse gode oplevelser i hallen, og vi har en rigtig god fornemmelse med sponsoratet”

Sønderjysk Forsikring er blevet Sølvpartner, hvilket blandt andet betyder, at hver gang de får en ny kunde med relation til Herning-Ikast Håndbold, så følger der 500 kroner med til klubben. Noget vi kommer til at fortælle mere om snarest.

Aftalen med Sønderjysk Forsikring vækker naturligvis også glæde hos Daniel Grønhøj, der er direktør i Herning-Ikast Håndbold.

”Sønderjysk Forsikring har en ambition om, at blive mere kendte uden for Sønderjylland, end de allerede er, og jeg er stolt over, at de tænker vi kan være med til at skabe den kendskab. Vi kommer til at give Sønderjysk Forsikring god eksponering i hallen, samt via de mange TV kampe vi har. Ligesom vi har et meget stærkt netværk omkring klubben, som også kommer i spil.”, lyder det fra Daniel Grønhøj, der er direktør for Herning-Ikast Håndbold.