26.02.2017, 22:37 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Skuffet cheftræner: Ikke tilfreds med noget som helst

Et FCM-hold langt under niveau tabte Champions League-opgøret i Esbjerg.

Arkivfoto.

 

Det var på alle måder en uskøn håndboldkamp, da Team Esbjerg tog imod FC Midtjylland i søndagens Champions League-møde.

I en kamp, hvor ingen af de to mandskaber for alvor lykkedes, var hjemmeholdet – der ellers er så godt som færdige i turneringen – dog bedst og vandt 22:21 efter en føring på 22:18. En midtjysk scoringspause på 12 minutter i anden halvleg blev kostbar.

Efterfølgende var skuffelsen malet med store penselstrøg i ansigtet på cheftræner Kristian Kristensen, der selvsagt ikke var tilfreds med hverken indsatsen eller resultatet.

- Jeg er skuffet, det er jeg. Lige her oven på kampen er jeg ikke tilfreds med noget som helst, for jeg synes, at alt for meget ikke fungerede i dag. På den baggrund er det svært at være tilfreds, lyder det fra cheftræneren.

En dyb vejrtrækning senere uddyber han:

- Når man så kommer hjem og får dissekeret kampen, så kan det godt være, at der er nogle forløb, vi kan bruge positivt. Eksempelvis vinder vi jo åbningen på anden halvleg med 5:0, så vi kommer foran med to og har vendt noget, der ikke var specielt godt, til noget glimrende.

- Men omkring tidspunktet for vores fejludskiftning (der kostede en to-minutters udvisning til Stine Jørgensen, red.) bryder vi lidt sammen, og efterfølgende får vi svært ved at finde tilbage til momentum. Grundlæggende skal vi slide for målene, og særligt vores backs har svært ved at komme til scoringer. Egentlig synes jeg, at vi kommer til nogle fine chancer, når vi holder os til aftalerne, men vi brænder bare rigtig, rigtig meget, siger Kristian Kristensen.

Vestjydernes håb om avancement i Champions League var stort set slukket allerede, mens to point ville lune gevaldigt i FC Midtjylland i jagten på ikke bare avancement, men også en fordelagtig parring med den anden pulje. Netop på dén baggrund er Kristian Kristensen endnu mere uforstående over for, hvordan hans mandskab slet ikke ramte dagen.

- Esbjerg kom ind til kampen med en helt anden intensitet, synes jeg. Men kigger man på stillingen, så burde det være os, der kom stormende ud – og det var det ikke.

- Nederlaget betyder selvfølgelig, at vi formentlig skal have fire point (der resterer to kampe, red.) for at blive nummer to. Det havde været rigtig godt med to point i dag. Lige ved og næsten er ikke nok, men vi er stadig godt på vej og kan stadig spille os videre. Og når man kigger på, hvilke modstandere vi har mødt, vil det stadig være lidt af en sensation, siger cheftræneren og tilføjer:

- Vi skal holde fast i, at vi stadig har gode muligheder for at gå videre til kvartfinalen i Champions League, og vi er ved at vinde grundspillet i ligaen.

FCM spiller onsdag ligaopgør i Holstebro og lørdag Champions League-opgør hjemme mod Larvik.