19.12.2021, 10:04 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Sindico Group er ny Guldsponsor i Herning-Ikast Håndbold

Den Ikast-baserede koncern, Sindico Group har netop tegnet et Guldsponsorat over 3 år til Herning-Ikast Håndbold. Baggrunden for sponsoratet er et ønske om at støtte op om lokalsporten og samtidig synliggøre koncernen yderligere i lokalområdet.

Ønsket om at støtte op om lokalsporten og samtidig skabe et endnu bedre netværk med andre lokale erhvervsdrivende ligger til grund for Sindico Groups nye Guldsponsorat til Herning-Ikast Håndbold, som løber over de næste 3 år. 

“Vi er rigtig glade for at have indgået dette sponsorat med en stærk lokal organisation inden for både sport og erhverv og ser meget frem til at kunne støtte yderligere op omkring lokalområdet. Herning-Ikast Håndbolds fokus på talentudvikling er noget, vi kan se os selv i her i Sindico Group, og noget vi arbejder med hver dag i de forskellige selskaber. Samtidig må man jo heller ikke underkende de fremragende eksponeringsmuligheder, det giver for blandt andet Dansk Outlet samt det stærke erhvervsnetværk, vi med sponsoratet også bliver en del af”, fortæller direktør for Sindico Group, Daniel Høj. 

Flere af koncernens virksomheder er med

Sindico Group dækker over en lang række virksomheder indenfor forskellige brancher. De selskaber under Sindico-paraplyen, der er med i Guldsponsoratet til Herning-Ikast håndbold er det digitale marketingbureau WeMarket, tøjkæden Dansk Outlet, tøjproducenten Carnét og finansvirksomheden Pilea Finance & Business. 

“Vi ser helt klart frem til, at flere af vores selskaber kan få glæde af netværket hos Herning-Ikast Håndbold, både i forhold til rekruttering, nye potentielle kunder og leverandører, samt generel sparring med andre erhvervsaktører i Ikast-området”, lyder det fra Daniel Høj. 

Udover udsigten til nye kontakter og sparringspartnere glæder Daniel Høj og Sindico Group sig desuden til at heppe endnu mere entusiastisk på holdet til de kommende kampe. 

Herning-Ikast Håndbold glæder sig over endnu mere lokal opbakning

Hos Herning-Ikast Håndbold er vi naturligvis både glade og stolte over, at vi har fået endnu en stor og lokal virksomhed med ombord på vores rejse, og Daniel Grønhøj, direktør i klubben, ser frem til det kommende samarbejde med Sindico Group.

“Jeg er meget stolt over denne aftale som bekræfter, at vi er gør tingene godt i øjeblikket, og ikke mindst at vi rykker os i den rigtige retning. Jeg glæder mig til at samarbejdet med Sindico Group, og er overbevist om, at det er begyndelsen på et langt samarbejde“