20.08.2017, 15:03 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Sidste test: FCM tager i mod norske Vipers

Vipers Kristiansand står på modsatte banehalvdel i den sidste træningskamp

Arkivfoto

Hunuvlene har fået en god optakt til den kommende sæson med testsejre mod blandt andet svenske Sävehof, spanske Roccas og de tyske mestre Bietigheim. På tirsdag venter sidste test, når FCM Håndbold tager i mod Vipers Kristiansand.

For Veronica Kristiansen betyder mødet med Vipers samtidig et gensyn med sin tidligere klub og ikke mindst med søsteren Jeanett Kristiansen. På det norske A-landshold er Kristiansen-søstrene holdkammerater, men på tirsdag står de over for hinanden i IBF Arena, hvor der vil være gratis adgang til kampen.

Vipers har, ligesom FCM, fået en fin optakt forud for sæsonstart. Således deltog holdet i Skjærgårdslekene – en ’opvarmningsturnering’ der blandt andet talte hold som Larvik, Byåsen og Storhamar. Vipers spillede sig sikkert i finalen, hvor de slog Larvik 28-20.

Vipers udfordrede sidste sæson Larvik, der har siddet tungt og solidt på den norske håndboldtrone, til det sidste. Men i den afgørende finalekamp, måtte Vipers se sig slået og tage til takke med en 2. plads.

I denne sæson er der føjet flere nye navne til Vipers-holdkortet. Begge Lunde-søstre er tilbage i Vipers-trøjen. Keeper Katrine Lunde er hentet i russiske Rostov-Don, mens søsteren Kristine Lunde-Borgersen er tilbage fra karriestop.

Der er kampstart mellem FCM Håndbold og Vipers-Kristiansand d. 22. august klokken 17.00 i IBF Arena (gratis adgang).