01.10.2021, 09:31 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Set fra direktørens stol

Vi er kommet ind i november, og dermed også sidste måned i 2021 med tophåndbold i Bambusa Kvindeligaen. Til december står den på VM i Spanien, hvilket vi, lige som rigtig mange andre, ser frem til.

Efter sidste års EM uden Herning-Ikast spillere på det danske landshold, så er vi glade og stolte over, at vi denne gang er repræsenteret med to spillere, nemlig Emma Friis på venstre fløj, og Simone Petersen i bagkæden. Det betyder rigtigt meget for os, at vi har danske landsholdsspillere, og med den udvikling der er på holdet lige nu, så vil det ikke overraske mig, at vi til EM næste år, har tre eller fire spillere på holdkortet.

Vi har også fået Jessica Ryde og Emma Lindqvist udtaget til det svenske landshold, mens vi endnu ikke ved, om vi får en, to eller tre nordmænd med. Derudover forventes det også, at Sonja Frey er med, når det østrigske landshold tørner ud i Spanien.

Efter vores gode sæsonstart, så må vi erkende, at vi er inde i en periode, hvor vi er udfordret. Vi skal tilbage på sporet hurtigst muligt, hvilket vi bestemt også har gode muligheder for. Vi har to kampe, først ude mod Skanderborg og så hjemme mod Ringkøbing i Bambusa Kvindeligaen, mens vi har to kampe mod MTK Budapest i EHF European League. Her håber og tror jeg på, at vi får fire gode sejre, så vi kan gå godt på julepause når VM i Spanien starter.

Vi har netop præsenteret vores nye slogan ”For Stoltheden For Heden For Altid” som afløser ”Sammen mod Toppen” og med præsentationen af sloganet fulgte også vores nye præsentationsvideo, som vi har lavet i samarbejde med Komo. For Stoltheden repræsentere æren over at bære vores logo på trøjen og de meritter, som vi gennem årene har opnået på og udenfor banen. For Heden relaterer sig til sammenholdet, viljen og troen på tingene i området, der sikrer at vi kan spille med i toppen af dansk håndbold, år efter år. For Altid siger næsten sig selv. Vi har været her, føles det som om, for altid og er klar til de næste mange år i toppen af dansk og europæisk kvindehåndbold.