01.09.2021, 10:47 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Set fra direktørens stol

Sæsonen i Bambusa Kvindeligaen er kommet godt i gang, og set fra min stol, så har vi fået en noget nær optimal start på endnu en spændende sæson med både Bambusa Kvindeliga og Santander Cup.

Vi gik efter at få en større bredde i truppen, samtidig med at vi også fik tilført nogle nye kompetencer op til denne sæson, og det synes jeg til fulde vi er lykkedes med. Vi har hentet spillere der kan gå direkte ind på holdet og tilføre høj kvalitet, og så har vi jo fået Sarah Iversen tilbage i topform, så jeg synes det ser rigtigt godt ud, og vores start på sæsonen har set ganske imponerende ud.

Jeg glæder mig til at Sonja Frey snart er tilbage fra sin skade, så vi kan vise hende frem i IBF Arena.

Vi er fuldt bevidste om, at tingene hurtigt kan ændre sig og selvfølgelig kan vi ikke undgå at der kommer bump på vejen, men jeg har en klar tro på, at vi netop med en bredere trup står godt rustet, og derfor hurtigt finder ind på rette vej igen.

Samtidig kan vi glæde os over, at tilskuerne er tilbage i IBF Arena, hvor det i den grad har summet af liv til vores kampe, og jeg har fået mange positive reaktioner på, at hallen er fyldt med bandereklamer, hvilket jo viser, at vi har en stærk opbakning fra jer sponsorer, og det kan jeg ikke takke nok for. Det har været en vanskelig periode vi har været i i de sidste to sæsoner, og uden jeres støtte og opbakning, så havde det været svært.

Som mange nok har bemærket, så har vi fået en ny mand til at varetage den daglige drift af klubben, nemlig Jonas Dyrborg, der også var tilknyttet klubben i sidste sæson, men nu er her på fuld tid i stedet for Louise Nielsen. Hvis I har praktiske spørgsmål omkring kampene, så er det Jonas I skal tage fat i, og jeg håber I vil tage godt imod ham.

Vi har også styrket vores kommunikation, blandt andet med dette nyhedsbrev, og vil fremadrettet være endnu mere synlige på diverse sociale medier og forhåbentlig få mere eksponering i de regionale og nationale medier. Til det har vi ansat Jonas Hooge, som i sidste sæson var tilknyttet som freelance.

Næste hjemmekamp er allerede på onsdag, hvor vi møder Nykøbing Falster Håndbold, og jeg håber at se mange af jer til en spændende kamp i IBF Arena.