12.08.2020, 13:39 | Af: Gitte Kirkegaard | Foto: Hamistolen

Sejr over de forsvarende danske mestre

HIH vandt over de forsvarende mestre efter en flot holdpræstation

Selv i denne varme fortsætter opstartsfasen. I går blev det til en fortjent sejr på 33-30 over de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg i den tredje træningskamp. 

Cheftræner, Kasper Christensen, har efterfølgende sat et par ord på kampen:

"Super god angrebskamp og en fin fight defensivt. Pigerne spillede med stor energi og udstråling. Stor præstation af Vilde og Stine Skogrand, men også Jessica stod en fin kamp. Derudover spillede vores fløjspillere igen med stor effektivitet med samlet 8 mål på 9 afslutninger."
 

Cheftræneren deler generelt roser ud til hele holdet for en meget flot holdpræstation og i forhold til forberedelserne er han godt tilfreds.
Dette, selvom at der stadigvæk er plads til forbedringer, specielt i returløbet, hvor det blev for uorganiseret og holdet satte sig selv i nogle dårlige situationer.

Heldigvis er der nogle dage endnu til at arbejde på nogle elementer og faser, hvor der er plads til forbedringer inden pokalkampen mod 1. Divisionsholdet fra AGF Håndbold i næste uge. 

Målscore for HIH: Stine Skogrand 9, Helene Fauske 6, Vilde Johansen 4, Line Mai Hougaard 3, Ingvild Bakkerud 3, Naja Nissen 3, Simone Petersen 2, Julie Jensen 1, Cecilie Brandt 1, Emma Friis 1