23.08.2017, 19:24 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Santander Cup: FCM skyder sæsonen i gang mod Lyngby

FCM Håndbold gæster Lyngby, når der kæmpes om en kvartfinaleplads i årets pokalturnering

Arkivfoto: Emma Friis i aktion mod Randers i sidste års pokalfinale 

Sidste år var det lige ved og næsten, at hunulvene kunne kalde sig pokalmestre for tredje år i træk. Med en overbevisende semifinalesejr over rivalerne fra Viborg HK, var holdet kørt i stilling til at snuppe trofæet. Men kronjyderne fra Randers HK ville det anderledes. Efter en lige første halvelg, tog Randers-holdet fordel af et par lange scoringspauser hos FCM’erne og løb med den helt store triumf i pokalen – bedre kendt som Santander Cup.

Med en plads i 1/8-finalen har midtjyderne chance for at revanchere sidste års sølvmedalje, men det kræver først og fremmest en sejr over torsdagens modstander fra Lyngby Håndboldklub.

Lyngby spiller til dagligt i 1. division. Sidste sæson lå de længe under nedrykningsstregen, men med en imponerende slutspurt trak de fra og udgør derfor stadig en rolle i 1. division. For et år siden spillede Lyngby sig også til 1/8-finalen i Santander Cup, men der blev pokalmestrene fra Randers HK stopklodsen for sjællænderne. På hjemmebane måtte Lyngby se sig slået med resultatet 17-35.

FCM Håndbold har fået en fin optakt til sæsonen med testsejre på stribe. Tirsdag aften skulle sidste punktum for træningsopstarten sættes i en testkamp mod norske Vipers Kristiansand. Men midtjyderne kunne ikke modstå et velspillende Vipers-team og tabte 24-30. Anfører Veronica Kristiansen forsikrer dog om, at hunulvene er klar til torsdagens fight i Lyngby.

- Med to gode træninger onsdag skal vi nok blive klar til kampen mod Lyngby. Det gælder om at få sat forsvaret ordentligt, siger Veronica Kristiansen.

1/8-finalen mellem Lyngby HK og FCM Håndbold skydes i gang torsdag den 24. august kl. 19.00 i Lyngby Hallen. Kampen bliver ikke vist i TV, men det er muligt at få liveopdateringer via linket >> http://tophaandbold.dk/livescore