02.05.2019, 18:52 | Af: Simon Mølhede Hørdum | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Sammenholdets styrke kan bære ufatteligt langt

Tak til alle, der hjalp os med at trodse oddsene og tage finalepladsen.

Sikke en aften. Sikke en kulisse. Sikke en kamp. Sikke et resultat...

Sådan kunne man blive ved. Personligt må jeg erkende, at mine arme ikke er kommet helt ned endnu, for det er ret imponerende, hvad vi har opnået.

Onsdag aften spillede vi os i DM-finalen med endnu en stor præstation, såvel på som uden for håndboldbanen.

Ikke mange havde troet det. Men vi troede selv på det - og det gjorde vores fantastiske publikum også. Uden jeres vedholdende opbakning og tryk var det måske gået anderledes. I må ikke tvivle et sekund på, at spillerne kan mærke jer inde på banen, og dét har betydning, når man skal overvinde sig selv og presse sig til at levere de sidste procenter. Spillerne og alle os i HIH glæder os til at mærke IBF Arena koge på ny, når vi skal spille finale mod Team Esbjerg.

Også en stor tommelfinger i vejret til alle frivillige, som hver eneste gang er med til at få det til at spille til vores hjemmekampe. Uden jeres enorme indsats - alt fra “reklame-banden” til servicefolkene i loungen - ville vi ikke kunne stable disse rammer på benene igen og igen. Mod Odense var der ekstra run på for manges vedkommende, men alligevel tog I opgaverne i stiv arm. Det var fedt at mærke, og vi vil gerne takke for jeres store engagement.

Vores VIP-lounge var proppet til bristepunktet med over 400 spisende gæster, og vi måtte have gang i ekstra borde og stole. Det glæder os at mærke en sådan interesse for Herning-Ikast Håndbold og så stor en begivenhed, som det var at kunne spille sig i en DM-finale. Faktisk satte vi med 2.479 fremmødte tilskuere sæsonrekord. Tak for jeres opbakning, og vel mødt til finalen!

Dem inde på banen må vi selvfølgelig ikke glemme. Spillerne leverede helt fantastiske indsatser både i Odense og senest her i returkampen på hjemmebane. Odense Håndbold gik ind til slutspillet som suveræne grundspilsvindere og favoritter til guldet, men med enorm disciplin, sammenhold og en vilje ud over det sædvanlige kæmpede vores enhjørninger sig videre. Man kan ikke andet end at have enorm respekt for disse piger. Også trænerteamet, sundhedsstaben og alle andre omkring holdet fortjener et skulderklap og en kæmpe anerkendelse, for hver og én har de en aktie i, at vi er nået så langt.

Vi håber, at alle havde en god oplevelse i IBF Arena onsdag aften. Og vi håber i den grad, at I alle vil være med til at jagte endnu en kæmpestor overraskelse, når vi om lidt står vi i finalen. Vi trodsede oddsene på vores vej hertil, og det vil vi fighte vores ypperste for at gøre endnu engang. Vi har bevist, at sammenholdets styrke kan bære ufatteligt langt.

Så lad os alle stå sammen endnu engang, som vi gjorde det onsdag aften i semifinalen. Sammen mod finalen. Sammen mod toppen.

/Simon Mølhede Hørdum, administrationschef i Herning-Ikast Håndbold