17.11.2016, 10:28 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Sabine Pedersen bliver på FCM-stregen næste sæson

FCM Håndbold og Sabine Pedersen er blevet enige om at sløjfe klausulen i stregspillerens kontrakt, så hun som minimum bliver i klubben frem til sommeren 2018

I februar forlængende Sabine Pedersen sin kontrakt med FCM Håndbold, så den løb til sommeren 2018. I kontrakten var der en klausul, der gav begge parter ret til at ophæve samarbejdet inden februar 2017. Denne klausul er sløjfet i en ny kontrakt, og dermed er den talentfulde stregspiller med sikkerhed hos FCM Håndbold til juni 2018 som minimum. Det er en aftale, som glæder den 30-årige stregspiller.

- Jeg er rigtig glad for at være i FCM Håndbold. Det sidste halve år har jeg spillet rigtig godt, og for mig handler det om at være det sted, hvor jeg spiller og udvikler mig bedst. Det føler jeg, at jeg opnår her i klubben, og derfor ser jeg ikke nogen grund til at skifte til en anden klub, siger Sabine Pedersen og uddyber:

- Det giver mig en ro og tryghed, at det næste halvandet år er på plads. Alle på og omkring holdet betyder rigtig meget for mig. Vi har en solid trup med et unikt sammenhold, så det er ikke tilfældigt, at vi vinder så mange kampe, som vi gør. Det er jeg glad for at være en del af.

Alene i Primo Tours Ligaen har Sabine Pedersen denne sæson fundet frem til målet 34 gange, og stregspillerens præstationer er ikke gået ubemærket hen. Jakob Mølgaard, direktør i FCM Håndbold, glæder sig over, at Sabine Pedersen med sikkerhed bliver i klubben det næste halvandet år.

- Sabine er en vigtig brik på vores håndboldhold. Hun er en fantastisk tovejspiller og har hen over efteråret udviklet sit spil ganske fortrinligt. Samtidig betyder hun meget uden for banen. Hun er et socialt samlingspunkt og en vindertype, så hun passer rigtig godt ind i det setup, som vi har i FCM Håndbold, siger Jakob Mølgaard.

Sabine Pedersen er ikke den eneste, der bliver i det midtjyske. I mandags kunne FCM Håndbold offentligøre, at den norske landsholdsprofil Veronica Kristiansen og cheftræner Kristian Kristensen har sat deres signatur på kontraktforlængelser med klubben.