26.02.2017, 19:58 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Sabbe: Frustreret og irriteret

FCM-anføreren er stærkt utilfreds med indsatsen i Esbjerg, hvor FCM glippede to vigtige Champions League-point.

Arkivfoto.

 

Ikke meget fungerede for de midtjyske piger i søndagens Champions League-udekamp i Esbjerg. Hjemmeholdet, der stort set allerede havde afskrevet muligheden for avancement, spillede ikke prangende håndbold, men foran 1.704 tilskuere hjemme i Blue Water Dokken fandt esbjergenserne de ekstra procenter, som FCM’erne ikke kunne finde.

Efter 60 minutters overordentlig fejlfuld håndbold vandt Team Esbjerg med 22:21 over ulvene, der endnu har til gode at vinde på udebane i Champions League i denne sæson. Indsatsen behagede ikke den kompromisløse anfører, Sabina Jacobsen.

- Jeg er både frustreret og irriteret. Vi kommer slet ikke op på vores niveau. Offensivt kommer vi til at gå lidt i stå, vi brænder for meget, og så spiller vi ikke klogt nok. Vi følger ikke vores aftaler, vi kommer på halvdistancen, og så bliver det svært. Det er flere små ting, hvor vi ikke lige er der, fortæller den svensk-danske back.

- Egentlig synes jeg, at vi spiller en god anden halvleg, men stadig er der for mange aftaler, hvor vi ikke er skarpe. Esbjerg havde forberedt sig godt på vores angrebsspil og dæmmer godt op for os, og vi kommer ikke til særlig mange gode muligheder. Det ikke godt nok, at vi kun scorer 21 mål, hvoraf de sidste tre falder i de sidste to minutter. Det er for dårligt.

Tabte I hovederne en lille smule i dag?

- Ja, det gjorde vi. Det handler om at være godt forberedt, og det følte jeg egentlig, at vi var, men vi var ikke skarpe nok til at omsætte vores forberedelse til spillet på banen, siger Sabina Jacobsen.

FCM kan dog stadig slutte som toer i gruppen. Lørdag den 4. marts spiller holdet hjemme mod Larvik, mens sidste runde spilles ude mod Krim en uge senere.