18.08.2021, 14:10 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Ryde: Jeg elsker klubben

Efter at have været af sted det meste af sommeren med det svenske landshold i forbindelse med OL i Tokyo, er Jessica Ryde nu endelig tilbage i Ikast, og det er ikke kun klubben der er glad for gensynet.

Den rutinerede målmand, der blandt andet gjorde sig bemærket med et hav af straffekastredninger under OL, er glad for igen at være tilbage i Ikast, og ser frem til den kommende sæson, der starter ud om 14 dage.

”Det er skønt at være tilbage. Jeg elsker klubben, så det er skønt igen at være sammen med holdet, det har jeg set frem til”, lyder det fra Jessica Ryde på spørgsmålet om, hvordan det er at være tilbage på dansk jord.

Oplevelsen med OL har gjort et stort indtryk, og til trods for, at det ikke er blevet til særligt meget ferie, så er Jessica ved godt mod og føler sig klar til endnu en spændende sæson i Bambusa Kvindeligaen.

”Det har været en stor oplevelse at være til OL, og til trods for alle restriktionerne, så synes jeg klart at det var en særlig oplevelse. Vi var ikke isolerede mellem kampene i selve OL-byen, men kunne frit komme rundt, så det var en stor og sjov oplevelse, helt klart”

Med tilgangen af Tyra Axnér og Emma Lindqvist er Jessica nu ikke eneste svensker på holdet, og hun glæder sig over, at de to landsmænd er klar for Herning-Ikast.

”Det er alle tiders at Emma og Tyra er kommet til, det er to gode spillere, der helt sikkert nok skal blive en gevinst for holdet, både på og uden for banen, så det er rigtig fint”, vurderer Jessica Ryde.