12.11.2016, 19:52 | Af: | Foto: Kenneth Rosenkilde

Reaktioner fra Champions League-triumfen

Burgaard, Østergaard, Englert og eks-FCM’eren Nycke Groot sætter ord på FCM-sejren over Györ og avancementet fra gruppen.

Arkivfoto.
 

Lørdag tog FC Midtjylland en stærk hjemmesejr på 27:23 over det ungarske storhold, Györ, og sikrede sig dermed avancement fra Champions Leagues gruppe C.

Ikke nok med dét: Ulvene tager også minimum fire point med videre til næste gruppefase.

Læs udvalgte citater fra lørdagens sejr herunder.

 

Englert: Havde ikke forventet dette

- Stemningen i IBF Arena har været rigtig god til alle vores Champions League-kampe. Det har hjulpet os rigtig meget.

- Jeg har hele tiden sagt, at vi godt kunne gå videre, men jeg havde ikke regnet med, at vi ville gå videre med point. Vi vidste, at vi var havnet i ”Dødens Pulje”, og nu går vi videre, endda med mindst fire point. Det er bare fedt. Nu må vi se, hvad der kommer fra den anden pulje, og hvad vi kan gøre dér.

 

Burgaard: Har bevist, vi har verdensklasse

- Jeg havde virkelig svært ved at sidde stille i de sidste minutter, hvor jeg sad på bænken. Sabine (Pedersen, red.) blev nødt til lige at sige ”slap af”.

- Alle sagde, at vi var havnet i en dødspulje, men vi har vist, at vi selv er en del af dét: Et verdensklassehold. Det er mega fedt at bevise over for os selv og omverdenen.

 

Østergaard stolt over sit hold

- Det har været den klart sværeste pulje af dem alle. Derfor er det mega fedt, at vi viser, at vi er nogle af de bedste i den pulje, og at vi ikke bare lægger os ned på forhånd, selv om vi møder de allerstørste hold. Selv de helt store hold skal ikke tro, at de har vundet på forhånd, når de kommer her. Det gør mig sgu stolt, det gør det.

- Selv om IBF Arena ikke er den allerstørste kulisse, så er det en mega fed kulisse, hvor folk virkelig bakker os op og lægger tryk på modstanderen. Det giver os lige lidt ekstra.

 

Skuffet Groot: FCM var bare bedst

- Jeg er selvfølgelig skuffet – ingen tvivl om dét. Man vil altid gerne vinde mod sit gamle hold, men vi spiller under niveau, og så er det rigtig svært at vinde her i Ikast. FCM var bare bedre i dag.

- De står rigtig godt i forsvaret, og Englert står en god kamp og har nogle vigtige redninger. Samtidig er de jo rigtig gode til at løbe, og det formår vi ikke at stoppe i dag.

- Det er altid dejligt at komme her og se alle de dejlige mennesker, som jeg har mødt her i Danmark. Selvfølgelig er det dét. Men lige nu er jeg skuffet. Vi ville gerne have vundet i dag og taget så mange point som muligt med videre.