07.10.2021, 11:22 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Olivia Simonsen udlejes til Holstebro Håndbold frem til jul

Olivia har spillet i Herning-Ikast Håndbold siden ungdomsårene, og bidrog specielt i sidste sæson på stregen og i forsvaret. Men med en mere bred trup i år, sammenholdt med ingen skader, så er der pt. et stykke vej til spilletid for Olivia Simonsen

Derfor var det naturligt at tage en dialog med Holstebro Håndbold, da de henvendte sig for nyligt. Klubben er hårdt ramt at af skader, og har fået en svær start på sæsonen med lutter nederlag.

”Da jeg fik denne henvendelse fra Holstebro Håndbold skal jeg ærligt indrømme at jeg var i tvivl, men Olivia har været en loyal spiller i lang tid for klubben. Derfor tog jeg en snak med Olivia, og sagde at hvis hun havde mod på denne udfordring, så stod klubben ikke i vejen. Vi kommer til at savne Olivia, og vi bliver en tand smallere i forsvaret og på stregen, men samtidig kan vores trænerteam forhåbentligt se Olivia i en masse ligaminutter, og så er hun tilbage efter jul, hvor kampene kommer som perler på en snor.”, udtaler direktør for Herning-Ikast Håndbold Daniel Grønhøj.