18.01.2022, 10:35 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Olivia Simonsen stopper til sommer

Olivia Simonsen har spillet i Herning-Ikast Håndbold i syv sæsoner, men til sommer er det i denne omgang slut for hende, da hendes kontrakt ikke bliver forlænget.

Olivia Simonsen er bagspiller, og har gennem sin tid i klubben haft flere forskellige roller, blandt andet sidste år, hvor hun hjalp til som stregspiller, da vi var presset på den position, grundet skader og graviditet.

"Jeg har jo efterhånden været i klubben i mange år, og startede her efter min tid på efterskolen, så det er lang tid og derfor har jeg jo ikke prøvet meget andet. Det er et vildt fedt miljø at være i, og ekstremt professionelt, og i forhold til holdet er det nogle mega gode piger, som jeg er glad for at have fået lov til at spille sammen med dem. Det er selvfølgelig svært at skulle sige farvel, men rent håndboldmæssigt skal jeg forsøge at finde et sted, hvor jeg kan komme til at se mere til håndboldbanen", lyder det fra Olivia Simonsen og fortsætter:

"Jeg har haft fokus på min træning, og er blevet udfordret qua de mange gode spillere i klubben, og så har jeg jo taget imod den spilletid jeg har kunnet få, selvom det ikke er blevet til så meget. Næste skridt for mig er at finde en klub, hvor jeg kan få en større rolle, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvor det så er"