11.02.2017, 20:54 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Østergaard og Burgaard: God anden halvleg og fed kulisse

Trine Østergaard og Louise Burgaard er tilfredse med lørdagens sejr over Krim i en ’fed kulisse’

De to hunulve Trine Østergaard og Louise Burgaard kvitterede med henholdsvis fem og fire mål i lørdagens storsejr over slovenske Krim. Efter to gange 30 minutter i IBF Arena, stod der 28:19 i midtjysk favør, og den gode målscore er ifølge Trine Østergaard af stor betydning.

- Målscoren i de her Champions League kampe er vigtige for os, så det var super med dagens resultat, især udfaldet i de sidste ti minutter, siger Trine Østergaard.

I anden halvleg lykkedes det FCM helt at holde Krim fra fadet de sidste ti minutter. FCM-forsvaret og Sabine Englert snørede sækken, og i den anden ende fortsatte den midtjyske kontramaskine anført af Trine Østergaard.

- Kontrafasen var god i dag. Vi fik også mange mål på ’andenbølgen’, og de er alt sammen lette mål for os. De er vigtige, og dem vil vi gerne have mange af i alle kampe, så det er dejligt, at det kørte i dag, siger Trine Østergaard og fortsætter:

- Vi fik også god opbakning fra lægterne. Det er altid fedt at spille herhjemme, især i Champions League kampene, hvor publikum bakker os ekstra meget op. Det betyder utrolig meget, at vi endnu engang kan gå ubesejrede fra den her bane. Og så er det bare fedt, at uanset hvilken klub man kommer fra, så må man frygte at komme til Ikast, smiler Trine Østergaard.

Hård start, overbevisende slutning
Både Trine Østergaard og Louise Burgaard er enige om, at kampens start var vanskeligere end ønsket.

- Vi fik en hektisk start, hvor det bølgede lidt frem og tilbage. I angrebet havde vi problemer med at finde flowet. Det fik vi bedre styr på op til pausen, og i halvlegen snakkede vi netop om skarpheden i angrebet. Vi skulle simpelthen score flere mål, forklarer Louise Burgaard.

Og det så ud til, at den hårdt skydende back hurtigt tog ved lære af trænerteamets lektier fra pausen. Efter ét minut på banen indkasserede Louise Burgaard sit første mål, og tre minutter senere havde Louise Burgaard scoret FCM’s første tre mål i anden halvleg.

- Det betyder selvfølgelig rigtig meget, at vi endnu engang kan gå ubesejret fra vores hjemmebane. Men jeg håber da også på, at snart kan snuppe en udebanesejr her i Champions League, smiler Louise Burgaard.

Om en udebanesejr skal blive en realitet, har Burgaard og co. allerede en chance for at teste d. 26. februar, hvor de møder Team Esbjerg i tredjesidste kamp i hovedrunden i Champions League.