29.11.2017, 18:51 | Af: Keld Hansen | Foto: FCM Håndbold

Nyt fra Special Olympics: Tur til Frederikshavn

Special Olympics satte i weekenden kursen mod nord, hvor den blandt andet stod på kampe, pomfritter og et sæbeøje

Arkivbillede

Lørdag var vi jo på langfart til Frederikshavn med holdet, og som skrevet fik vi prøvet det hele rent resultatmæssigt. Vi er jo kommet i en meget vanskelig pulje i år, hvor det er rene herrehold i stor størrelse, vi skal op imod, men i weekenden tog spillerne virkelig handsken op – og fightede til den store guldmedalje.

Første kamp var mod Skalborg, der er de nye drenge i klassen. Vi mødte dem til udtagelsesstævnet og blev kørt over både resultatmæssigt, men i endnu højere grad fysisk. Vi fik en katastrofe start. Cheftræneren fejlede endnu en gang på taktik bordet – og man må undre sig over, hvor hun henter sine taktiske dispositioner fra. MEN heldigvis tog Lisbeth over og fik holdet trimmet, så man fra stillingen 1-5 gik frem og spillede med et kontraspil, der er en Veronica Kristiansen værdig. Ved slutfløjt hentede man det første og meget velfortjente point i hus.

Så ventede arvefjenderne fra Mors. Som altid er det meget tætte kampe, og som det desværre er blevet tradition, tog Mors en sikker sejr på et par mål. Det er vigtigt at påpege, at i denne kamp kunne hverken spillere eller trænere have ydet mere, og man må bare acceptere, når man møder en bedre modstander på dagen. 

Så var det frokost tid, og her er vores hold jo helt klart i særklasse. Pomfritterne blev indtaget sammen med et par burgere og de fyldte chokolader fra Club La Santa.

Derefter var vi klare til dagens sidste opgør mod Struer. Spillerne var fyldt til bristepunktet og stod en virkelig solid forsvarskamp med mange gode redninger krydret med et flot presspil. Vi sluttede med en flot 3-måls sejr og var klar til badet og en laaaang tur mod Ikast.

Det skal dog lige nævnes, at vores kroatiske stjerne Ivan leverede dagens detalje, da han i et hændeligt uheld stødte hovedet sammen med en modstander. Det resulterede i et sæbe øje og en blod tud, men som ægte ulv tog han et stykke køkkenrulle, tørrede næsen og meldte sig klar til at fortsætte. Vi spiller vel for at vinde :)

Turen hjem var lang, men som nævnt ovenfor, var der jo lige et ekstra lag colaer som skulle nydes, og alle kunne grine af Ivans øje. En super afslutning på dagens kampe - tror at alle gik til ro med ømme stænger og et smil på læben.