09.02.2022, 16:49 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Ny venstrefløj klar for Herning-Ikast Håndbold

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Naja Nissen vil på udlandseventyr til sommer og derfor stopper i klubben. Nu er vi så klar til at præsentere hendes afløser, som er hentet i svenske Sävehof.

Det er dog ikke en svensker, men en dansker som vi har skrevet kontrakt med, nemlig Trine Mortensen, der tidligere har tørnet ud for TMS Ringsted. Hun er den næstmest scorende for Sävehof i Champions League, så det er en målfarlig spiller, vi har skrevet kontrakt med.

”Da Naja ønskede at komme ud af hendes aftale for at forfølge en udlandsdrøm, der var Trine en af de første jeg tænkte på. Trine har udviklet sig rigtig meget i Sävehof, og er pt. den næstmest scorende for dem i Champions League, så jeg glæder mig meget til at se hende i Herning-Ikast Håndbold, og i den danske liga. Trine er en god afslutter, og jeg er sikker på hun bliver et positivt indslag i truppen, hvor hun sammen med Emma Friis skal udgøre duoen på venstre fløj”, lyder det fra direktør Daniel Grønhøj.

Trine Mortensen selv, glæder sig til skiftet til sommer, hvor svensk håndbold bliver byttet ud med toppen af dansk håndbold.

”Jeg er utrolig taknemmelig for at jeg bliver en del af en professionel og ambitiøs klub som Herning-Ikast. Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark og spille i den danske liga og forhåbentlig kæmpe med om titler”.