05.01.2022, 10:20 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Ny forstærkning i den kommercielle del af Herning-Ikast Håndbold

Det er ikke kun på håndboldbanen, at vi i Herning-Ikast Håndbold forstærker os. Løbende forsøger vi at optimere vores administration, og vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi er blevet forstærket på den kommercielle side af vores forretning.

Ved årsskiftet har vi ansat Niclas Stenderup Kristensen som Partner- og Aktiveringschef i klubben, og hans opgave bliver at få skabt endnu større relation til vores sponsorer, således at begge parter får mest muligt ud af samarbejdet og får udnyttet hinandens potentialer.

Niclas kommer fra en stilling hos Sponsor People/RoSI, hvor han lavede effektmålinger af diverse eliteklubbers sponsorater, og det var her igennem, at kontakten til Herning-Ikast Håndbold opstod.

”Aktivering af vores partnerskaber er en vigtig ting i nutidens sponsormarked, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi fik muligheden for at tilknytte Niclas til Herning-Ikast Håndbold”, fortæller direktør for Herning-Ikast Håndbold, Daniel Grønhøj.

Niclas skal nu i gang med at aktivere vores partnerskaber i endnu højere grad, således at sponsorerne får en endnu bedre oplevelse af deres engagement i klubben.

”Jeg skal være med til at styrke det kommercielle setup, primært med arbejdet omkring partnerskaberne, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre for sponsorerne, så det kan komme spillerne, fans, klubben og byen til gavn”, lyder det fra Niclas, der havde sin første dag på kontoret i søndags, da vi spillede første hjemmekamp mod Aarhus United.

Niclas er 32 år, gift og har to børn samt bosiddende i Bryrup syd for Silkeborg.