30.10.2017, 16:40 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Novemberbilletten: Tre topbrag i IBF Arena

To Champions League opgør og ét ligatopbrag venter hjemme i hulen. Se resten af årets kampe for kun 149,- for voksne og 75,- for børn

Der er dømt håndbold fra øverste hylde i FCM's sidste tre hjemmekampe i år. Hunulvene har to vigtige hjemmekampe i Champions League, mens et topgør i ligaen sniger sig ind imellem de europæiske kampe. Modstanderne hedder Brest Bretagne, Team Esbjerg samt de regerende mestre fra Györi, og du har muligheden for at se alle tre håndboldbrag til billige penge. FCM Håndbold tilbyder Novemberbilletten, der giver adgang til resten af årets tre hjemmekampe til kun 149 kr. (for voksne) og 75 kr. (for børn). 

KØB BILLETTER >> FCM'S NOVEMBERPAKKE: TRE TOPBRAG - KUN 149 KR. FOR VOKSNE OG 75 KR. FOR BØRN

Første kamp af de tre er et Champions League opgør mod franske Brest Bretagne. Hunulvene tog en overraskende sejr, da de mødte franskmændene på udebane, hvor Louise Burgaard blev matchvinder med et afgørende drømmehug på frikast i allersidste sekund. Brest-holdet gæster IBF Arena den 4. november kl. 13.30. 

Kun fire dage senere byder hunulvene Team Esbjerg op til dans. DM-mestrene fra 2016 har fået en flot start på sæsonen og bejler, ligesom FCM'erne, til 1.pladsen i HTH GO Ligaen. Dermed er der afgørende point på spil mellem de to duellanter. Pointene bliver fordelt den 8. november kl. 20.30 i IBF Arena. 

Sidst og ikke mindst venter et Champions League opgør mod de forsvarende europæiske mestre. Györi Audi ETO KC kommer forbi Midtjylland i hunulvenes sidste hjemmekamp i 2017. Ungarerne har siddet på det meste af europæisk håndbold de senere år, men det lykkedes alligevel FCM'erne at besejre stormagten på hjemmebane i sidste års gruppespil. Hunulvene skal forsøge at gentage succesen den 11. november kl. 15.30, når Györi igen gæster IBF Arena.