10.08.2017, 13:05 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Norsk landsholdsprofil ny anfører i FCM Håndbold

Cheftræner Kristian Kristensen har udpeget den norske landsholdsspiller Veronica Kristiansen som ny anfører i FCM Håndbold

Når Midtjyllands håndboldkvinder igen tørner ud på halgulvet, bliver det med Veronica Kristiansen i kaptajnrollen. Cheftræner Kristian Kristensen har udpeget den 27-årige venstreback som anfører i det midtjyske.

- Veronica har både de menneskelige og håndboldmæssige kvaliteter til at være holdets anfører. Hun er vellidt i truppen og kan bidrage med både national og international erfaring, siger cheftræner Kristian Kristensen om den 27-årige nordmand og uddyber.

- Derudover er hun en vindertype og indbegrebet af professionalisme. Med de stærke relationer til spillertruppen og til ledelsen, bakket op af holdets øvrige kompetencer, er valget relativt simpelt, udtaler Kristian Kristensen.

Veronica Kristiansen påtager sig første gang den officielle anførerrolle ved Santander Cuppens kvartfinale mod Lyngby d. 24. august. En rolle hun ser frem til.

- Jeg glæder mig. Det er en stor ære for mig at få lov til at blive anfører, og det er en opgave, jeg går 110 procent ind i – både på og uden for banen. Samtidig tror jeg, at det vil løfte mig som person og som spiller, siger den rutinerede venstreback.

Veronica Kristiansen er fast inventar på det norske A-landshold, hvor hun blandt andet kan skrive VM-guld og EM-guld på CV’et.