10.10.2016, 08:47 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Norge for stor mundfuld for Jørgensen og Co.

FCM’s Stine Jørgensen udgik efter et vrid på sin ankel, da Norge slog danskerne ved Golden League

Forum Horsens dannede rammerne for danskernes sidste kamp ved Golden League-turneringen, hvor de tre hunulve Stine Jørgensen, Trine Østergaard og Fie Woller igen var at finde på holdkortet. Danmarks to kampe forinden havde budt på en overbevisende sejr over de olympiske mestre, Rusland, og et nederlag til OL-sølvvinderne fra Frankrig.

Danmark rundede Golden League-turneringen af med det klassiske nordiske opgør mod Norge, men de rød-hvide begyndte kampen med et hav af fejl. Dertil kom fire danske udvisninger, som nordmændene udnyttede med flot overtalsspil.

Klavs Bruun Jørgensens tropper havde svært ved at trænge igennem det norske panser. Stine Jørgensen lykkedes med et par aktioner og nåede at inkassere tre mål, inden hun måtte udgå i midten af første halvleg. Landsholdsanføreren faldt uheldigt og vred om på sin ankel.

Holdkammeraten og hunulven Fie Woller fandt frem til det norske net tre gange, men danskerne kom aldrig i nærheden af den norske føring. De skandinaviske naboer kunne dermed fejre en overbevisende sejr på 31-19 og en samlet første plads ved Golden League. Danmark måtte tage til takke med en tredjeplads.

En endt landsholdspause betyder samling på ulvetropperne, som allerede skal i aktion på onsdag mod SK Aarhus. Kampen spilles hjemme i IBF Arena, og der er kampstart klokken 18.30.

BILLET: FCM HÅNDBOLD VS. SK AARHUS ONSDAG DEN 12. OKTOBER KLOKKEN 18.30 – KØB BILLET HER >>