03.10.2016, 13:07 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Ni hunulve i landsholdstjeneste

Landsholdspausen er om hjørnet, og hele ni FCM’ere skal i aktion. Jørgensen, Woller og Østergaard er med for Danmark i Golden League-turneringen

FCM Håndbold kunne gå til landsholdspause med en overbevisende sejr i bagagen over Odense Håndbold. Nu venter der landsholdskampe for ni hunulve, når der spilles turneringer i Danmark, Holland og Polen.

I Danmark gælder det Golden League-turneringen, og her er Trine Østergaard, Fie Woller og den nyudnævnte landsholdsanfører Stine Jørgensen med for det danske landshold. De tre hunulve kommer til at stå over for holdkammeraten Veronica Kristiansen, der er udtaget til det norske landshold.

Ud over de forsvarende EM- og VM-mestre fra Norge, møder Danmark de to OL-finalister, Frankrig og Rusland. Sidstnævnte bliver Danmarks første modstander den 6. oktober i Haderslev. Derefter venter en kamp mod Frankrig den 8. oktober i Esbjerg, inden de danske kvinder runder af mod Kristiansen og Norge den 9. oktober i Horsens.

Svensk trio, Rút for Island og Eliza for Rumænien
Der bliver også midtjysk islæt på halgulvene i Polen og Holland. Linn Blohm, Martina Thörn og Sabina Jacobsen skal i aktion for Sverige ved en turnering i Polen. Det samme gør sig gældende for Rút Jónsdóttir, der tørner ud for det islandske landshold, mens Eliza Buceschi drager med det rumænske mandskab på landsholdsopgaver i Holland.

Program for Golden League, Danmark
Torsdag den 6. oktober 2016, Haderslev Idrætscenter, Haderslev  
Kl. 20.30: Danmark vs. Rusland

Lørdag den 8. oktober 2016 Blue Water Dokken, Esbjerg   
Kl. 16.10: Danmark vs. Frankrig

Søndag den 9. oktober 2016 Forum Horsens, Horsens   
Kl. 16.10: Danmark vs. Norge