09.05.2018, 14:15 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Netværksdag med fart, hjulspind og højt humør

Tirsdag stod den på FCM Racing Day, hvor FCM’s netværk var inviteret til en dag i Padborg Park i samarbejde med JM Handel ApS

Foto: Vinderne af "Mini Le Mans" - de sjællandske fartdjævle

En solskinstirsdag i netværkets tegn. FCM netværk var inviteret til FCM Racing Day - et heldagsarrangement i Padborg Park. Dagen begyndte allerede klokken 7.00 med morgenmad i bussen fra IBF Arena mod syd.

Da deltagerne ankom til Padborg Park stod Jens Ole Mathisen fra JM Handel ApS klar og havde rullet det store kavaleri ud. I dagens anledning havde han medbragt to drifting racere, som to professionelle kørere senere gav en vild oplevelse i.

Formiddagen blev brugt på en kort teorisnak om biler, bane, ideallinjer og sikkerhed samt et par timer i bilerne, hvor alle de deltagende kunne træne og lære bilerne at kende. Derefter diskede Padborg Park op med en stor frokost fra grillen, inden den stod på tidskørsel.  

Sidst, men ikke mindst, skulle deltagerne køre ”Mini Le Mans” og holde bilerne kørende i 50 minutter - og alle skulle i bilen. Årets vindere var en gentagelse af sidste år; de sjællandske fartdjævle, som ingen var i nærheden af.

Alt i alt en skøn dag, hvor der blev netværket, grinet og kørt stærkt.