09.02.2022, 13:39 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Naja Nissen stopper til sommer

Hun har været i klubben siden hun var 12 år gammel, men til sommer er det slut i denne omgang for Naja Nissen, der stopper i Herning-Ikast Håndbold, når sæsonen er slut.

Egentlig har Naja kontrakt frem til 2023, men hun har fået lov til at stoppe et år tidligere, for i stedet at tage en tur til udlandet. Naja studerer på journalistskolen i Aarhus ved siden af håndbolden, og har fået mulighed for at tage et års orlov fra studierne.

”Det har bestemt ikke været nogen let beslutning, fordi jeg har jo været i klubben igennem rigtigt mange år, men jeg har gennem længere tid gerne ville ud at rejse, og nu følte jeg at timingen var rigtig. Jeg har en drøm om, at kombinere det med at spille håndbold et eller andet sted i udlandet, men det er ikke helt på plads endnu”, lyder det fra venstre fløjen, der er glad for, at klubben var med på idéen.

”Klubben har haft stor forståelse for mit ønske om at stoppe et år før tid, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har nydt min tid i klubben, fået en masse oplevelser og ikke mindst spillet på et hold med fantastiske pige, men jeg ser også frem til at komme ud i verden og opleve noget helt andet”

Hos klubbens direktør, Daniel Grønhøj, er der fuld forståelse for Najas ønske, og han åbner også op for, at hun ved en senere lejlighed er velkommen tilbage i klubben.

”Planen var egentlig, at Naja også skulle spille i Herning-Ikast Håndbold i den kommende sæson, men Naja kom og tog en snak med mig omkring, at hun ønskede at blive løst fra sin kontrakt et år før tid. Jeg kunne mærke Naja virkelig havde et stort ønske om at tage et år i udlandet, og sætte sit studie på stand-by i et år, så det ønskede jeg eller klubben ikke at stå i vejen for. Naja har spillet i den her klub i så mange år, og vi skylder hende så meget for den indsats hun har leveret, og ikke mindst den indstilling hun har til tingene på og uden for banen. Jeg glæder mig til at følge Naja et sted i udlandet, og Naja er altid velkommen i Herning-Ikast Håndbold”.

Senere i dag kan vi præsentere Naja Nissens afløser på venstre fløj.