01.10.2021, 09:35 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

MTK Budapest bliver modstander i ”vind eller forsvind” kampe

Sidste sæson kvalificerede vi os til EHF European League Final4, hvilket også er målsætningen for denne sæson. Første stop mod dette mål, er to kampe mod MTK Budapest i november.

I sidste sæson gik vi direkte ind i gruppespillet efter nytår, da vi var forsvarende pokalmestre, men i år skal vi lige forbi to kvalifikationskampe, inden vi kan træde ind i EHF European League. Det bliver MTK Budapest fra Ungarn som vi over to kampe skal besejre, men det reelle styrkeforhold er stadig for tidligt at sige noget om.

”Jeg har ikke den helt store viden om Budapest endnu, så jeg har svært ved at gå i detaljer omkring styrkeforholdet mellem dem og os, men jeg vurderer umiddelbart, at det er en modstander, som vi over to kampe, bør kunne besejre. Der er to tophold i Ungarn, Györ og FTZ, og så er der en suptop, hvor MTK Budapest hører til. Dog vil jeg sige, at de ser ikke ud til, at have fået den bedste start på sæsonen, så det kunne måske antyde, at deres niveau måske er faldet lidt i forhold til sidste sæson, men det er alt for tidligt at konkludere noget”, lyder vurderingen fra Kasper Christensen der tilføjer:

”En ting er, hvad vi tror og håber på, en anden ting er jo når det skal afgøres på banen, og her er der mange faktorer der spiller ind, så jeg tænker som udgangspunkt at vi har fået en overkommelig modstander, men også at det bliver en modstander som vi også godt kan slå os på”

Kampene spilles den 14. november i Budapest, mens returopgøret spilles i IBF Arena den 20. november klokken 14.