03.05.2022, 07:51 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Mathilde Rømer skriver kontrakt med Herning-Ikast Håndbold

Da Mathilde Rømer for tre år siden flyttede ind på ISI i Ikast, var det med en klar ambition om, at blive en del af ligaholdet i Herning-Ikast Håndbold, hvilket nu er lykkedes for den unge målmand.

Nu har det unge målmandstalent fra Ringsted skrevet sin første kontrakt, således at hun også i næste sæson er at finde i Herning-Ikast Håndbold.

”Jeg er utrolig glad for at have skrevet under på en et- årig kontrakt med ligaholdet. Det betyder at jeg bliver i dette fantastiske udviklingsmiljø endnu et år. Da jeg for tre år siden kom fra Sjælland og startede på ISI, var det min drøm at blive en del af Herning-Ikast Håndbold, og jeg er derfor glad for at det hårde arbejde nu har båret frugt. Jeg ser rigtig meget frem til at lære fra de erfarne spillere i truppen, og kompetente trænere. Derudover ser jeg meget frem til at løfte mit niveau og udvikle mig både som ung målmand, men også som person i en af Danmarks bedste håndboldklubber”, fortæller Mathilde Rømer.

Cheftræner for Herning-Ikast Håndbold, Kasper Christensen, er også glad for, at Mathilde har skrevet kontrakt, med klubben hvor hun både skal træne med ligaholdet og U-19 holdet.

”Mathilde Rømer er et stort målmandstalent og vi er glade for at hun skal tage de næste steps i vores regi. Mathilde giver den gas, hver evig eneste gang hun er i træningslokalet, og har ligeledes et smittende godt humør i truppen. Mathilde giver os et talentfuldt tredjevalg på målet, hvis der skulle opstå skader eller sygdom, og derudover skal Mathilde spille en masse minutter på U-19 holdet”, lyder det fra Kasper Christensen.