17.04.2018, 12:06 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Masser af midtjysk Champions League hæder i sidste kvartfinalerunde

Midtjyderne satte et flot sidste aftryk i den fineste turnering af dem alle med fire kåringer i forskellige kategorier

FCM Håndbold nåede kvartfinalerne i Champions League, hvor de missede Final4-pladsen til fordel for storholdet Vardar. Men midtjydernes præstationer er ikke gået ubemærket hen i sidste kvartfinalerunde. Efter hver runde nominerer og kårer EHF spillere i forskellige kategorier, hvor FCM Håndbold har været med flere gange. Sidste runde af kvartfinalerne var ingen undtagelse. Her er hunulvene nomineret/kåret i fire kategorier. Også i den helt store kategori, på All-Star holdet, er fire FCM-spillere nomineret.

Top fem mål
To FCM-spillere er med i top 5 over de bedste mål. Veronica Kristiansen indtager førstepladsen med en lækker rullefinte toppet med skruebold, der går i kassen. På 3. pladsen har anføreren igen en finger med i spillet. En lang aflevering til Annika Jakobsen gør, at FCM-fløjen kan lobbe bolden bag Leynaud.

Rundens spiller
Veronica Kristiansen spillede i det hele taget en stor rolle i udekampen mod Vardar, hvor hun blandt andet scorede 9 mål på 12 forsøg. Derfor er hun også nomineret til rundens spiller. En kategori, hvor hun er oppe i mod Görbicz Anita og Anna Sedoykina.
STEM PÅ VERONICA KRISTIANSEN HER >> 

Rundens bedste redning
Jessica Ryde gjorde et fremragende indhop mod Vardar. Hun tog blandt andet en stor chance fra Petrovic på stregpositionen og løb med rundens bedste redning.

Rookie of the round
Jessica Rydes præstationer rakte ikke kun til en kåring i ’Rundens bedste redning’. EHF belønner også hendes indsats med kåringen ’Rookie of the Round’.

På All-Star holdet er fire FCM-spillere nomineret: Veronica Kristiansen som bedste playmaker, Louise Burgaard som bedste højre back, Mathilde Bjerregaard som bedste forsvarsspiller og Helene Fauske som den bedste unge spiller.

STEM PÅ DE FIRE HUNULVE TIL ALL-STAR HOLDET HER >>