20.08.2018, 09:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Mangeårig samarbejdspartner øger engagementet i HIH

Søren Knudsen A/S er gået fra ‘Sølvpartner’ til ‘Guldpartner’ frem mod sæsonen 2018-2019.

Nyt navn og logo har ikke gjort interessen mindre for kvindehåndboldklubben i Ikast, der fra denne sommer nu hedder Herning-Ikast Håndbold og kendetegnes ved enhjørningelogoet.

Store partnere som ALPI og SPORT 24 har allerede tegnet nye aftaler med klubben, og nu har endnu en mangeårig partner tilsluttet sig - og sågar øget sit engagement. Søren Knudsen A/S, der helt tilbage til omkring årtusindeskiftet lagde sit første sponsorat hos Ikast-pigerne, bliver ny guldpartner i HIH.

- Vi ønsker at være synlige, og det er man på Danmarks - igennem mange år - bedste kvindehåndboldhold, fortæller Anton Hornshøj, der er direktør i virksomheden.

- Det midtjyske område er dér, hvor vi primært opererer, og HIH er vores største sponsorat. Jeg tror, det er godt for området, at der er anden topidræt end fodbold og ishockey, siger Anton Hornshøj.

Hos Herning-Ikast Håndbold vækker den nye aftale stor glæde.
- Vi er stolte over, at Søren Knudsen A/S kan se potentialet i vores håndboldhold og vores lokale setup. De er en fantastisk samarbejdspartner, som virkelig bakker op og som forstår vigtigheden af et samarbejde, der går begge veje - til stor tilfredshed for begge parter, lyder det fra Jakob Mølgaard Christensen, direktør i HIH.

Efterspørges i hele landet
Entreprenørvirksomheden, der specialiserer sig inden for kabel- og rørlægning, har allerede igennem flere år oplevet, at navnet genkendes i forbindelse med sport i fjernsynet.

- Vi er efterhånden kendt i det meste af landet, dels fordi vi er kendt for kvalitetsarbejde og dels fordi, vi ses i forbindelse med sportsbegivenheder på TV. Det hører vi ofte, og det synes mange samarbejdspartnere rigtig godt om. Vi får jævnligt forespørgsler fra nye kunder i hele landet, også på Sjælland. Nu øger vi vores synlighed endnu mere, men den nye status som guldpartner skal også bruges til medarbejderpleje, understreger Anton Hornshøj.

Succes forude
Kvalitetsarbejde og store præstationer har også i en efterhånden længere årrække kendetegnet kvindehåndbolden i det midtjyske, og hos Søren Knudsen A/S er tiltroen stor til, at pigerne fra HIH også i mange år fremover vil være succesfulde.

- Med den nuværende ledelse og struktur kan jeg ikke se, hvorfor mange års succes ikke skulle fortsætte. Det er jeg overbevist om, at den gør, også nu hvor klubben har skiftet navn og ikke længere er tilknyttet fodbolden. Vi har haft gode år med FCM, men på nogle punkter føler jeg, at tilknytningen også har været en hindring. Jeg kan godt lide den nye struktur med lokale investorer frem for en eneejer.

Følger HIH ude og hjemme
Hos Søren Knudsen A/S bakker man op om Herning-Ikast Håndbold i tykt og tyndt - ja, selv på udebane i de europæiske cup-turneringer.

- Vi er der altid på hjemmebane og rejser ofte med på udebaneture også. To gange har vi endda været med i Skopje. På sådanne ture kommer man meget tættere på selve holdet og folkene omkring holdet. Det styrker relationerne og netværket, og det har en enorm værdi begge veje, slutter Anton Hornshøj.