17.08.2021, 14:58 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Lindqvist glad for at være i gang i Herning-Ikast

Emma Lindqvist har dårligt nok nået at være i sin nye lejlighed i Herning, før hun sammen med holdet i går tog til Kolding, hvor de er på træningslejr indtil torsdag eftermiddag.

Emma Lindqvist har været med det svenske landshold til OL det meste af sommeren, og har derfor først mødt sine nye holdkammerater i fredags, hvor der blev taget profilbilleder og det officielle holdfoto, så i går var hendes første træning med holdet, og i dag stod den så på træningskamp i Bramdruphallerne ved Kolding, hvor vi mødte Horsens.

En kamp der gik lidt op og ned, og resulterede i et mindre nederlag på 26-29 til os, mod et velspillende hold fra Horsens. Efter kampen tog vi en snak med Emma omkring opstarten i Ikast, og hendes oplevelse af OL i Tokyo.

"Det er skønt at være i gang efter lang tids venten hele sommeren. Nu er jeg i gang og havde de første træningspas i går, og så kamp idag, så det er skønt. Det har været en lang sommer med OL, og nu bliver det godt, at komme ind i en normal rytme og få en hverdag sammen med holdet", lyder det fra Emma efter kampen.

Hun har ikke gjort sig de store tanker omkring forventninger til den kommende sæson, men har primært fokus på, at blive spillet ind og lært de nye holdkammerater at kende. Sommerferie er der ikke blevet meget af på grund af OL, men det tager hun ikke så tungt, da oplevelsen opvejer manglen på ferie.

"Nu gælder det om, at blive spillet ind og få lært de andre at kende, og så må vi kigge på det andet hen ad vejen. Det er ikke blevet til meget ferie, men når man godt kan lide at spille håndbold, så gør det ikke så meget. Det var en stor oplevelse at være med til OL i Tokyo, hvilket jeg ikke ville have været foruden, og hvor vi jo klarede os rigtig fint"

Hun skal heldigvis ikke tænke på, at pakke flyttekasser ud, da det allerede er ordnet.

"Jeg har heldigvis fået min familie til at pakke ud for mig i lejligheden i Herning, så det er jeg meget taknemmelig for, så jeg bare kan fokusere på håndbolden. Jeg skal også vænne mig til en ny liga og nye spillere, så det er rart at der er styr på lejligheden", kommer det storsmilende fra Emma Lindqvist.

I morgen står den på træning og socialt samvær, mens der torsdag skal spilles kamp mod Odense Håndbold, hvorefter holdet drager hjem mod Ikast igen.