29.01.2017, 14:00 | Af: | Foto: Getty Images

Ligatopscorer vender hjem til FCM Håndbold

Trine Troelsen skal i næste sæson bombe for FCM Håndbold, der har givet ligatopscoreren en to-årig aftale

Det er en gammel kending, der i næste sæson vender snuden hjem til FCM Håndbold. Den danske Champions League-deltager har nemlig hentet 31-årige Trine Troelsen hjem til klubben efter tre års adskillelse.

- Det er en mere moden og komplet spiller, der vender hjem. Trine har haft godt af at være ude og tage ansvar og være en leder, siger direktør i FCM Håndbold Jakob Mølgaard Christensen.

- Trine kender klubben, og vi kender hende. Hun passer godt ind og har nogle spidskompetencer, som vi gerne vil have ind i vores spil. Trine er en klog spiller, som vi ser frem til at få på holdet fra næste sæson, siger direktøren.

Selv ser ligatopscoreren, der står noteret for hele 120 scoringer, frem til igen at trække FCM-trøjen over hovedet.

- Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til FCM Håndbold. Jeg ved, at meget er ændret, siden jeg var der sidst, men forhåbentligt kan mit kendskab til klubben gøre, at jeg hurtigt finder mig til rette.

- For mig har FCM altid været en attraktiv klub. Klubben er meget professionel, spiller med i toppen af ligaen og kæmper med om trofæer. Og så synes jeg, at det er et meget interessant hold og et koncept, der passer godt til mig, siger Trine Troelsen, der mener, det er en forbedret spiler, der vender hjem.

- Mit ophold i Frankrig og de to år i Silkeborg har udviklet mig meget både som menneske og håndboldspiller. Jeg har fundet en enorm ro og hviler mere i mig selv og i mit spil. Jeg skal bidrage med min rutine og en masse energi og ro, siger Troelsen.

Cheftræner Kristian Kristensen ser frem til at få tilknyttet topscoreren i Primo Tours Ligaen efter sommeren.

- Trine er en rutineret topspiller, der har været i klubben tidligere og derfor kender kulturen. Hun har gjort et godt indtryk i de seneste par sæsoner bedst illustreret ved, at hun ligger nummer et på topscorerlisten. Jeg synes, hun er modnet både som menneske og håndboldspiller.

- I Trine får vi noget fart og rutine. Vi vil gerne spille hurtigt håndboldspil, og hun har nogle forcer, der passer godt ind i det spil, vi vil spille. Hendes tekniske og taktiske kapacitet er høj, og så er hun samtidig en god skytte, siger Kristian Kristensen.

Bagspilleren spillede i FCM Håndbold fra 2010 til 2014.