04.06.2018, 15:33 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Landsholdssucces for FCM-spillere i weekendens EM-kvalifikation

Weekendens EM-kvalifikationskampe har budt på landsholdsdebut, mål og gruppesejre til de landsholdsaktuelle hunulve.

For vores svenske målmand Jessica Ryde bød weekenden på A-landsholdsdebut i svenskernes 32-13 sejr over Færøerne. Svenskernes sikre sejr skyldtes blandt andet, at Jess kun lukkede 4 mål ind på de 20 minutter, hun vogtede målet.
Dermed ender Sverige som nr. 2 i deres gruppe efter Serbien, og de er derfor sikret en plads til vinterens EM i Frankrig.

Hele to hunulve var i aktion for det norske landshold, da de i weekendens EM-kvalifikationskampe sejrede over Ukraine og Schweiz. Her markerede Helene Fauske sig med 3 scoringer fordelt på de to kampe, og Veronica Kristiansen kunne lade sig notere for i alt 6 scoringer.
Dermed sikrede nordmændene sig videre avancement til EM som sikker gruppevinder efter at være gået ubesejret gennem kvalifikationsturneringen.

Det ungarske landshold, hvor cheftræner Kristian Kristensen er tilknyttet som fysisk træner og videomand, sikrede sig med 2 sejre i weekendens kampe en plads som gruppevinder foran de øvrige hold i gruppen, Holland, Hviderusland og Kosovo.
Dermed er holdet sikret en plads i det øverste seedningslag, sammen med Danmark, Norge og Frankrig, når der trækkes lod til EM-slutrunden den 12. juni.