15.11.2016, 12:37 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Landsholdsfløj solgt til tyske SG Bietigheim

Fie Woller har været i FCM Håndbold siden 2007. Nu er det tid til nye udfordringer for landsholdsfløjen

Fie Woller har haft det meste af sin ungdomskarriere i det midtjyske. I en alder af 15 år trak hun for første gang FCM-trøjen over hovedet. Nu skal den 24-årige venstrefløj prøve kræfter med den tyske liga, når hun efter EM skifter til topklubben SG Bietigheim.

- Efter ni gode år i FCM kan jeg mærke, at det er tid til at prøve noget nyt – både i forhold til min udvikling som spiller, men også som menneske. Jeg fik et tilbud fra SG Bietigheim, som jeg ikke kunne takke nej til, og jeg tror på, at det er det helt rigtige valg for mig lige nu, siger Fie Woller.

Fie Woller startede sin håndboldkarriere i det midtjyske. Hun kom til FCM fra samarbejdsklubben Snejbjerg SG&I i 2009, spillede to år på ungdomsholdet, hvorefter det er blevet til over syv år i ligatruppen.

- Jeg har været igennem hele systemet med ISI Idrætsefterskole og Sportsstar College og er meget taknemmelig for alt, hvad jeg har oplevet i klubben. Jeg har været med til at vinde titler, og jeg har været en del af Final 4 i Champions League, som er noget af det største, man kan opleve, siger Fie Woller.

Venstrefløjens kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2017, men klubben har indvilliget i at slippe Fie Woller et halvt år før.

- Historien om Fie er ret unik – fra samarbejdsklub, til ungdomspiller, til seniorspiller og senest med en EM-udtagelse. Hun har været loyal overfor FCM gennem mange år, og nu er der kommet et godt tilbud til Fie, og det vil vi som klub ikke stå i vejen for, siger sportsdirektør Stefan Kristensen og ønsker Fie Woller held og lykke i sin nye klub.

Dermed bliver søndagens Champions League-opgør mod CSM Bucuresti Fie Wollers sidste kamp for FCM Håndbold, inden hun drager med det danske landshold til EM i december i Sverige.