30.12.2016, 19:36 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristian Kristensen: Det er mit ansvar

Cheftræneren tager fredagens nederlag i pokalfinalen på egen kappe.

Arkivfoto.
 

I torsdagens Santander Cup-semifinale udklasserede FCM sine viborgensiske rivaler og vandt med hele 32:21. I fredagens finale mod Randers HK var både spil og resultat langt fra de højder, der var blevet leveret mindre end 24 timer forinden.

Med undtagelse af en fremragende indledning på kampen havde FCM svært ved at finde løsningerne både i forsvar og angreb, og allerede midtvejs i anden halvleg havde finalen fundet sin reelle afgørelse.

Det var en skuffet men fattet cheftræner, Kristian Kristensen, der efterfølgende måtte forholde sig til nederlaget på 27:21.

- Jeg synes, vi ryger ned i et tempo, hvor vi ikke hører til. Vi søger, og vi prøver, men der mangler et gear. Vi skal have langt mere speed i vores spil, hvis vi skal udfordre Randers på sådan en dag her. Det har vi egentlig i starten, hvor vi også fører med fire, men så går det i stå for os.

- Jeg kan ikke give et kvalificeret svar på, hvorfor det bliver sådan, men det kan hænge sammen med, at vi brænder for mange chancer, og at de løse bolde ikke falder ud til vores fordel. Så bliver det lidt tungt, Randers kommer tilbage, og så går der lidt gummiarm i den, siger FCM-træneren og afviser, at midtjyderne undervurderede sin kronjyske modstander.

- Nej, det tror jeg ikke. Så var vi ikke kommet så godt fra start. Man kan diskutere, om vi kommer for stort foran for tidligt, og om det bliver en sovepude, men det er gisninger.

Kristian Kristensen er hurtig til at tage ansvaret for, at FC Midtjylland ikke formåede at forsvare sin position som pokalmester.

- Det er jo mit ansvar. Det er loddet; man kan sole sig, når man vinder, men man skal også have hug, når man så ikke lykkes. Sådan er livet i elitesport, og den tager jeg på min kappe, slutter cheftræneren.