29.12.2016, 12:40 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Ydmyghed skal bane vejen til pokalfinalen

Final4 venter om hjørnet, og i det midtjyske er der fuld fokus på første udfordring, Viborg

Det er en måned siden, at FCM’s håndboldkvinder sidst var i ilden. I mellemtiden har december stået på landsholdspause, og nu venter to intense dage med Santander Final4. Hvor holdet står vil komme til udtryk i den første test, når FCM Håndbold tørner sammen med rivalerne fra Viborg HK i pokalsemifinalen.

- Kan vi fortsætte det spor, vi slap i november, så tror jeg på en sejr til FCM. Her så vi stærke ud som enhed. Men det handler om ydmyghed. Der venter os to kampe i dette Final4-forløb, og vi fokuserer hundrede procent på den første kamp mod Viborg, siger træner Kristian Kristensen.

En besked fra spillere, trænere og ledere til alle FCM-følgere: Ses vi i Silkeborg?

Ved december måneds EM i Sverige var en håndfuld FCM’ere i aktion. Veronica Kristiansen for Norge, Stine Jørgensen og Trine Østergaard for Danmark og Linn Blohm og Sabina Jacobsen for værtslandet Sverige. Det er en faktor som FCM-træneren tager med i ligningen.

- Vi har en halvdel som er nedbrudte fra EM og skal bygges op igen, samt en halvdel som har knoklet hårdt på med træning hjemme og er toptunede. Det miks skal vi have udlignet hurtigst muligt, så holdet topper som enhed. Samtidig glæder vi os rigtig meget til at skulle på banen igen med forhåbentlig god opbakning på tilskuerrækkerne, siger Kristian Kristensen.

Køb billetter til Santander Final4 her >>

Få et overblik over Final4-kampene, som alle spilles i Jysk Arena, Silkeborg:

29.12.2016, kl. 18.00: TTH Holstebro – Randers HK
29.12.2016, kl. 20.00: FCM Håndbold – Viborg HK
30.12. 2016, kl. 14.00: Placeringskamp 3.-4. plads
30.12.2016, kl. 16.00: Finalekamp