16.11.2017, 21:50 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Kristensen på træneropgave i Herning

FCM’s cheftræner rykkede tirsdag morgen til Herning for at træne unge talenter

Normalt står Kristian Kristensen og navigerer et rent kvindehold, men tirsdag morgen var det hovedsageligt drenge. En flok morgenfriske drenge (samt et par friske piger) fra Talentklasserne (TAK) og Elite Idrætsklasserne (EIK) i Herning stod klar til at modtage træning fra FCM Håndbolds cheftræner. Kristian Kristensen var inviteret som gæstetræner, og det var en udfordring, han gladeligt tog op.

- Jeg synes, det er vigtigt at bakke op og styrke de gode relationer, vi har inde i Herning. Vi havde noget tematræning omkring finter og mand-til-mand spil, og det var rigtig fint at få lov til at komme med et lille indspark til det, siger Kristian Kristensen.

FCM’s fløjtalent Emma Friis har tidligere haft sin gang hos TAK, hvor talentudvikling er i højsædet. TAK står for Talentklasserne på Sønderager Skolen, som er et projekt med idrætsklasser i 7., 8., 9. og 10. klasse. For de lidt ældre på ungdomsuddannelserne hedder det EIK, som er Elite Idrætsklasser i samarbejde med HHX Herning, Herning Elite og de lokale idrætsforeninger.