12.04.2018, 13:15 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Kristensen og Co. skal levere sensationen mod Vardar

Skal FCM Håndbold mænge sig i den europæiske top 4, kræver det noget uventet – noget x-faktor – mod stjernerne fra Vardar

Final4-drømmen er fortsat i live, og det kræver en ekstraordinær indsats at nå målet. FCM Håndbold spiller anden kvartfinalekamp mod Vardar, denne gang på udebane. Hjemme måtte midtjyderne se sig slået af storholdet med et snævret nederlag på 23-24. 

Hunulvene var foran 16-13 ved pausen. Kampen kunne lige så godt have faldet ud til FCM’s fordel, hvis de ikke havde rendt ind i en lang scoringspause i anden halvleg. Nu skal Kristensen og Co. finde det gode spil frem endnu engang. Cheftræneren er klar over, at der venter en stor opgave mod et af verdens bedste hold i en voldsom kulisse.

- Vi går ind til kampen med en realistisk optimisme. Det er en kæmpe oplevelse at stå, hvor vi gør, med de absolut største hold i Europa. Nu venter den afgørende duel mod Vardar, og vi kommer helt sikkert under et gevaldigt tryk. Det skal vi forsøge at modstå og ramme det niveau, som vi gjorde hjemme de første 30 minutter. Det er noget af det flotteste håndbold, jeg har set fra holdet, siger cheftræneren og uddyber.

- Igen skal vi have fundet den stærke defensiv frem og få afkast på kontradelen. Det er der, Vardar er sårbar. Men vi skal finde noget uventet og have en x-faktor med, som de ikke har kunnet forberede sig på.

Cheftræneren beretter om, at Mathilde Bjerregaard og Mie Augustesen er stærkt tvivlsomme til kampen. De døjer fortsat med skader.

Midtjyderne rejser til Skopje fredag, og lørdag skal slaget slås i Jane Sandanski Arena, som har plads til hele 6.500 tilskuere. Der er kampstart klokken 17.00, og du kan følge opgøret i TV på TV3 Max.