09.02.2018, 14:30 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Kristensen før NFH: Vi skal ramme et flow i længere tid

Hunulvene skal forsøge at minimere udfald og toppe mod NFH i Champions League duellen på Falster

FCM Håndbold spiller søndag eftermiddag den første af to kampe mod Nykøbing Falster Håndboldklub på udebane. Søndag er det Champions League opgør, mens det fire dage senere hedder ligakamp.

I Champions League duellen er der vigtige point på spil om den fjerdeplads, der højest sandsynligt tilfalder FCM Håndbold, Nykøbing Falster eller Krim. Cheftræneren glæder sig til kampen og kan se flere ligheder mellem søndagens duellanter.

- Vi er to hold, som begge spiller med, hvor det er sjovt på øverste hylde, og samtidig har vi et udfordrende og tæt program. Trupmæssigt ligner vi også hinanden i forhold til bredde og resurser, så jeg forventer en tæt kamp, siger Kristian Kristensen.

Forberedelserne er gået ind i FCM-lejren, og fokus er på egen præstation.

- Vi retter alt fokus på os selv. En af nøglerne er at ramme et flow i længere tid og minimere udfald. Det koster dyrt på det her niveau, når vi holder scoringspause eller åbner op defensivt. Samtidig har vi vist, at topniveauet er fint. Det så vi senest mod Bukarest, men det handler om at få gennemført hele kampen, siger cheftræneren og tilføjer:

- I forhold til de store europæiske kampe har vi på nogle områder en lidt uprøvet trup. Men man bliver modnet af de her store kampe. Opgaven bliver at lære af de tunge presperioder. Det handler om at stå i dem nok gange, siger Kristian Kristensen.

Kampen mellem Nykøbing Falster og FCM Håndbold går i gang søndag d. 11. februar kl. 16.50 i Næstved Arena.