08.11.2019, 13:11 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Hamistolen

Kom med til HIH Håndbold Camp 2020

I vinterferien byder Herning-Ikast Håndbold endnu en gang indenfor til fire dage med håndbold, hvor du kan lære fra nogle af de bedste, når HIH's ligadamer påtager sig trænerrollen

Når det nye år er blevet skudt i gang, og kalenderen endnu en gang viser uge 7, så afholder Herning-Ikast Håndbold for sjette år i træk HIH Håndbold Camp.
Her inviterer HIH håndboldglade U11- og U13-piger til fire dage med store håndboldoplevelser og giver dig mulighed for at lære af nogle af de bedste på deres positioner.

Så drømmer du om at kunne dække op som Sarah Iversen, tage bolde som Sabine Englert eller måske at have et overblik som Helene Fauske. Så har du mulighed for at få alle fifsene og prøve nogle af de træningsøvelser af, som har gjort dem så gode, når IBF Arena igen lægger gulv til Herning-Ikast Håndbolds traditionsrige håndbold camp.

Håndboldskolen afholdes fra mandag den 10. til torsdag den 13. februar 2020. Her vil spillere fra ligaholdet, A-landsholdsspillere, U-landsholdsspillere, ligatrænere, ungdomstrænere og elever fra ISI Højskoles håndboldtrænerlinje stå for træningen af de unge, spirende håndboldtalenter.
Trænerne vil i fællesskab sørge for sjov og udfordrende træning for spillere på alle niveauer. Deltagerne kan blandt andet se frem til alders- og pladsspecifik træning, fysisk træning samt skadesforebyggende træning. Og campen slutter selvfølgelig af med den traditionsrige HIH Super Cup.

Samtidig med håndbolden vil der også være et stort fokus på det sociale, hvor der vil være gode muligheder for at møde nye håndboldvenner og få en uforglemmelig vinterferie i håndboldens tegn.
Deltagerne på HIH Håndbold Camp modtager et diplom og en goodiebag, som indeholder en håndbold, T-shirt, drikkedunk samt to billetter til en valgfri ligakamp med HIH.
Som deltager i denne sæsons håndbold camp, får du samtidig muligheden for at se ligakampen mellem Herning-Ikast Håndbold og TTH Holstebro i IBF Arena onsdag den 12/2 sammen med din familie og de øvrige camp-deltagere, samt at løbe ind med HIH’s ligadamer.

Campen starter alle dage kl. 9 og slutter kl. 15. Det vil være muligt at aflevere spillerne fra kl. 8, og der er mulighed for afhentning til kl. 16.
Deltagerne skal selv sørge for transport til og fra IBF Arena, og skal desuden selv medbringe madpakke. Deltagerne får udleveret et stykke frugt om dagen.

 

Tilmelding og betaling sker via vores billetsystem – du finder et direkte link her
Når betalingen er gennemført, registreres deltageren.

For spørgsmål angående campen og tilmelding kontakt Louise Ø. Nielsen på telefon 2070 9305 eller mail Lni@hihbold.dk