18.11.2020, 07:59 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Klublegende tager en sæson mere

Når man som Sabine Englert, er i gang med sin 12. sæson i samme klub, så er det svært at komme uden om prædikatet klublegende, og nu har hun så underskrevet en ny kontrakt, så hun også er at finde i Herning-Ikast Håndbold i næste sæson.

Sabine Englert kom til Herning-Ikast Håndbold, der dengang hed FCM Håndbold, fra HYPO Niederösterreich i 2009.Hun har rundet de 38 år, men føler stadig, at kroppen er klar til tophåndbold et stykke tid endnu.

”Jeg er glad for forlængelsen med Herning-Ikast, hvor jeg ser et stort potentiale i det nuværende hold. Jeg er stadig sulten, og nyder at være i klubben, hvor ambitionerne passer med mine, nemlig at vinde titler, og være med i toppen, hvert år. Jeg er glad for mit makkerskab med Jessica Ryde, hvor jeg føler at vi supplerer hinanden godt, og har den ene ikke en god dag, så har den anden det næsten altid”, lyder det smilende fra den rutinerede målmand, der ikke har taget stilling til, om denne kontrakt er hendes sidste, fordi som hun siger:

”Lige nu føler jeg mig godt tilpas og kan sagtens forestille mig, at blive ved i nogle år endnu, men tingene kan hurtigt ændre sig, så jeg tager en dag ad gangen, og så må vi se, hvad tiden bringer”

Med Sabine Englerts underskrift, er der nu styr på målmandspositionen til næste sæson, og det glæder naturligvis klubbens direktør, Daniel Grønhøj.

” Vi er rigtig glade for at have næste sæsons målmandspar på plads. Det er fantastisk at Englert er klar til endnu en sæson i Herning-Ikast. Vi er alle sikre på at Englert har endnu mere i sig, og at hun sammen med Jessica, kan fortsætte de gode takter i målet i den kommende sæson”.