18.03.2022, 18:25 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Kasper Christensen forlænger frem til 2026

Han kom til Herning-Ikast Håndbold i 2020 som et ubeskrevet blad inden for kvindehåndbold, da Kasper Christensen indtil da, kun havde trænet herrer. Han har dog i den grad taget, ikke bare klubben, men også Bambusa Kvindeligaen med storm i de to sæsoner han har været i klubben, og har til fulde bevist sit værd på øverste hylde.

Det er derfor også med stor glæde at vi nu kan fortælle, at vi har forlænget kontrakten med Kasper, således at den nu gælder helt frem til 2026. En forlængelse, der derved sikrer et samarbejde i mindst fire år endnu, og det kalder smilet og glæden frem hos cheftræneren.

“Jeg synes at vi i Herning-Ikast Håndbold har gang i noget meget spændende og jeg befinder mig godt i klubben, hvorfor jeg er glad og stolt over denne forlængelse. Vi har en trup med mange landsholdsspillere og en trup med stor fremtid i. Også på setuppet omkring holdet er der blevet lagt lag på, og der er virkelig mange gode mennesker omkring holdet, i organisationen og i bestyrelsen der laver et stort arbejde for at bringe klubben fremad. Jeg tror på at vores udvikling kun kan blive god i de kommende år - og det vil jeg gerne være en del af. Jeg ser frem til at videreudvikle Herning-Ikast Håndbold i en kvindeliga, som er i stor fremgang, og hvor toppen i dansk kvindehåndbold er bred og med høj international kvalitet”, fortæller Kasper Christensen.

Direktør for Herning-Ikast Håndbold, Daniel Grønhøj, har masser af rosende ord til Kasper Christensen og hans meritter indtil videre, og ser frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende år.

”Det er fantastisk Kasper har valgt at forlænge hans aftale for de kommende fire sæsoner. Vi har store planer for fremtiden, så jeg er meget glad for, at Kasper tror så meget på vores projekt at han har lavet en lang aftale. Jeg synes i den grad Kasper har leveret på et flot niveau siden han kom til Herning-Ikast Håndbold, og han er meget vellidt i klubben, ved vores partnere og hos alle omkring klubben, og derudover så har Kasper og jeg har et godt og respektfuldt samarbejde. Vi nåede vores målsætninger i sidste sæson, og indtil videre også i denne sæson, samtidig med at der individuelt er rigtig mange spillere som har rykket sig, og er kommet med i diverse landsholdstrupper, så derfor giver forlængelsen bare rigtig god mening”, lyder det fra Daniel Grønhøj.