21.08.2020, 13:20 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Enormt godt modtaget

På tirsdag går det endelig løs, når Herning-Ikast skal på besøg hos Silkeborg-Voel. Vi tog en snak med Kasper Christensen, om optakten til sæsonen.

Bambusa Kvindeligaen skydes i gang i morgen, når Odense Håndbold møder Team Esbjerg, og på tirsdag er det så Herning-Ikast der skal i kamp, når de på udebane møde Silkeborg-Voel. Optakten til den kamp har blandt andet været en sejr over AGF Håndbold i Santander Cup i tirsdags, og efter kampen tog vi en snak omkring, hvordan optakten til sæsonen har gået.

"Jeg synes vi har haft en rigtig god opstart, hvor pigerne har arbejdet stenhårdt og knoklet på, og for mit eget vedkommende føler jeg mig enormt godt modtaget. Jeg føler at vi har en god bredde, og at mange har budt sig til, så jeg kan ikke være andet end godt tilfreds og optimistisk, forud for sæsonen", lyder den gode melding fra Kasper Christensen.

Den kommende sæson kommer uden tvivl til at stå i Coronaens tegn, på den ene eller anden måde, og netop det faktum gør, at det bliver en sæson, i følge Kasper, der godt kan blive afgjort på tilfældigheder.

"Jeg har en god fornemmelse, fordi jeg synes at holdet har set godt ud indtil nu, men jeg tror også at det kan blive en sæson, hvor mange ting kan blive afgjort af tilfældigheder. Her tænker jeg både på skader og graviditete, men også på Corona, som er en ubekendt faktor. Hvad sker der hvis et hold bliver lagt ned af sygdom, og det gør at det er en uvis situation. Kan vi holde os skadesfri, så er jeg sikker på at vi kan indfri målsætningen om top-4, og at vi derefter kan gøre en god figur i slutspillet", udtaler Herning-Ikast træneren.