16.08.2017, 14:32 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kan du slå en racerkører i FCMTRI?

Racerkører Nicolaj Møller Madsen er blandt deltagerne i dette års FCMTRI

Normalt kendes han for benzin i blodet og høj topfart. Om sidstnævnte også bliver en realitet ved FCMTRI må tiden vise. Den unge racerkører Nicolaj Møller Madsen skifter nemlig bilen ud med løbesko, cykler og svømmebassin, når startskuddet til FCMTRI lyder den 26. august.

Nicolaj Møller Madsen er kendt som et af dansk motorsports største talenter. I løbet af efteråret stiller han op i forskellige konkurrencer inden for triatlon og duatlon. På sin Facebookside fortæller han følgende.

- Jeg stiller op, fordi jeg elsker at udfordre mig selv. Jeg elsker at presse mig selv og på den måde lære nye sider og kunne udvikle mig gennem nederlag eller succes. Det er også en motivation til min træning, da jeg elsker konkurrence og gerne vil længere ned i vægt. Jeg vil gerne i endnu bedre form, da jeg ved, at det gør mig til en bedre racerkører, og mit mål er at være blandt verdens bedste.

TILMED DIG FCMTRI HER >>

FCMTRI løber af stablen lørdag den 26. august og er for børn og voksne i alle aldre. Stil op uanset om du har en ældre bycykel eller den nyeste triatloncykel. Det er muligt at deltage selv eller dele disciplinerne op mellem venner/kollegaer.

Læs mere om FCMTRI her >> FCM Håndbold og Racemakers inviterer til triatlonfest i hjertet af Ikast